VIDEO: Coafuri pentru zilele de vară

1 58328 original jpg jpeg

Vara, părul necesită o îngrijire mai specială, deoarece căldura şi razele UV îl pot afecta. Pe lângă o îngrijire corespunzătoare, trebuie să ţinem cont şi de modul în care îl coafăm atunci când mergem la plajă, sau pur şi simplu trebuie să facem faţă unei zile toride de vară.

Poartă-ţi părul cât mai lejer sau în aşa fel încât să nu te incomodeze.

Împletiturile,mereu în vogă

Împletiturile vor rămâne mereu în vogă. Sunt cele mai potrivite pentru vară,fiindcă îţi pot oferi un look lejer,simplu şi te vor ajuta să faci faţă căldurii de afară. Poţi opta pentru împletitura simplă,în 3. Împarţi părul în 3 părţi egale. Partea din dreapta o pui peste cea din mijloc,apoi partea din stânga o pui peste cea care este acum în mijloc. Repeţi procedeul. Dacă vrei să optezi pentru o împletitură mai sofisticată alege împletitura spic. Practic,este cam acelaşi procedeu ca la cea simplă doar că începi din creştetul capului şi continui împletitura pe pielea capului. O altă împletitură de efect este cea coadă de peşte. Aceasta este potrivită părului lung. Dacă alegi accesoriile potrivite,poţi opta pentru această împletitură şi la o ocazie specială. Seara îţi poţi face o coroniţă din împletitură,pentru că nu va mai fi atât de cald afară şi îţi poţi lăsa părul pe spate.

Rămâi şic indiferent de anotimp

Chiar dacă a venit vara şi nu prea poţi sta cu părul pe spate,asta nu înseamnă că nu poţi fi şic şi elegantă. Poţi opta pentru un coc simplu,dar de mare efect. Pentru acest coc ai nevoie de un elastic,o şosetă tăiată în capăt şi agrafe negre pentru păr,simple. Îţi prinzi părul într-o coadă,bagi coada în şosetă iar apoi răsuceşti părul pe şosetă. La final,firele rebele le prinzi cu agrafe pe dedesubtul cocului.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg