VIDEO. Cove aduce surprizele de la „Bingo“

simeon stalpnicul png

Noul prezentator al concursului „Bingo“, de la Kanal D, a fost invitatul emisiunii Adevărul Live de astăzi.. Vedeta a fost supusă unei sesiuni de întrebări-fulger.

Cove (Gabriel Coveşeanu),unul dintre prezentatorii TV de succes încă din vremea „Surprizelor“,de la TVR,are planuri mari pentru următorul sezon. Actualul moderator de la Kanal D,cunoscut pentru emisiunea-concurs „Jumătatea mea ştie“,a pregătit taloanele câştigătoare de la Bingo,pentru 8 decembrie,duminica în care continuă show-ul românilor norocoşi,cu Niculina Stoican.

Bingo,un spectacol care oferă relaxare

„Nu eu sunt responsabil cu decizia. Cei de la Bingo România şi-au dorit ca emisiunea să fie difuzată la Kanal D,o televiziune care a crescut în ultimul an. Sunt zile în care suntem pe locul I cu serialul Suleyman Magnificul. Eu sunt fericit că pot participa,nu este doar un joc de bingo,ci o emisiune de divertisment,care oferă o după-amiază plăcută telespectatorilor. Premiile sunt de ordinul milioanelor de euro“,spune Cove despre mutarea emisiunii „Bingo“,de pe Kanal D.

„N-aş vrea să intru în zona politică,dar situaţia economică a României nu este la un nivel ridicat. Aceste concursuri oferă posibilitatea unui om de a câştiga sume mari de bani după ce investeşte câţiva lei. Vorbim şi de categoriile defavorizate care nu au altă şansă. Categoria jocurilor de noroc oferă o şansă la o viaţă mai bună cu un bilet de doi lei. E un spectacol în care oferim momente de relaxare“,arată el.

„Eu sunt norocos în dragoste. Mie nu mi se potriveşte povestea asta,e drept că nu am câştigat foarte mult la acest fel de concurs. În copilărie,mama avea obiceiul de a ne cumpăra un loz în plic. Maxim preţul lozului l-am scos de câteva ori. Sunt suficienţi oameni care au norocul de a câştiga“,glumeşte Cove despre şansa lui în ceea ce priveşte sansa lui de a câştiga la un asemenea concurs.

Asistentul Andreei Marin,o evoluţie de 7 ani

„Am avut noroc în televiziune,am avut o paletă destul de largă. E greu să aleg,e ca atunci când ai copii. Aşa văd aceste produse de televiziune,m-am implicat foarte mult. Mi-aduc aminte de Valeriu Lazarov care spunea că ne punem mintea şi sufletul pentru a face un program de televiziune,dar nu ştim dacă va fi apreciat. E o realitate în televiziune. Cum televiziunile nu sunt societăţi de binefacere,ci vânează profitul,se pune accentul şi pe concurenţă“,mai spune el.

„A fost un moment de emoţionant să revin în studioul în care am evoluat timp de 7 ani. A fost extrem de plăcut. M-am bucurat pentru revenirea Andreei,sper să aibă succes cu noul ei proiect“,a spus Cove despre revenirea Andreei Marin la TVR.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg