VIDEO: Cum se aplică genele false

1 72637 original jpg jpeg

Genele false îţi pot evidenţia ochii într-un mod plăcut şi misterios. Le poţi folosi atât la o ocazie specială cât şi zi de zi, însă trebuie să fii atentă la lungimea lor.

Genele false mai lungi sunt deobicei potrivite pentru ocaziile speciale,iar cele scurte le poţi purta zi de zi,dar fără să exagerezi cu machiajul. Le poţi aplica şi la tine acasă,fără să fie nevoie să mergi la salon.

Lipiciul face diferenţa

Pentru a putea aplica genele false ai nevoie de un lipic foarte bun. Nu contează atât de mult calitatea genelor,pe cât contează lipiciul. Dacă îţi cumperi un lipici de proastă calitate rişti să ţi se dezlipească genele fix în toiul petrecerii şi nu ţi-ai dori acest lucru. Sunt 2 tipuri de lipici. Unul este alb şi atunci când se usucă devine transparent. Poţi opta pentru acest tip de lipici atunci când nu te machiezi cu fard sau tuş. Mai este lipiciul care atunci când se usucă devine negru. Îl poţi folosi când alegi să te dai cu tuş.

Gene din păr natural sau din plastic?

Într-adevăr genele din păr natural arată mai bine,însă poţi avea un look de efect şi cu genele din plastic. Lipiciul este cel care face diferenţa. Degeaba ai nişte gene false frumoase,din păr natural,dacă lipiciul pe care l-ai folosit a fost de proastă calitate şi a dus la dezlipirea genelor.

Cum se aplică?

Cu penseta apuci una benzi şi o îmbibi în lipici. Aştepţi câteva secunde,iar apoi aplici banda cât mai aproape de genele tale naturale. Dacă ai gene false smocuri,apuci cu penseta fiecare smoc şi repeţi procedeul. Avantajul genelor false tip smocuri este că le poţi folosi doar pentru colţul ochiului pentru un look mai natural şi pentru o alungire evidentă a ochilor. După ce ai aplicat genele false,foloseşte rimelul pentru a finisa.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg