VIDEO Feli lansează „Flori de argint‟, o piesă inspirată din şlagărele cântate de Angela Similea şi Margareta Pâslaru

1 feli flori de argint jpg jpeg

Feli intră de astăzi într-o nouă etapă muzicală din parcursul ei artistic şi lansează „Flori de argint‟, o piesă inspirată din şlagărele româneşti. „O inimă de gheaţă nu poate oferi mai mult decât flori de-argint. Şi nu le pot primi, că nu se vor ofili, vreau mai mult decât flori de-argint‟, spune o parte din refrenul piesei.

„Flori de argint‟ este prima piesă de pe noul său album şi al treilea din carieră, pe care îl va lansa piesă cu piesă pe parcursul următoarelor luni. „Tot din dragostea pentru pământul meu, am simţit să scriu şi să cânt un album care să aibă influenţe de şlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru şi alte femei - comori muzicale ale ţării mele, încep acest drum cu Flori de argint care scoate în faţa voastră, şi chiar şi în faţa mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiţi.‟, a mărturisit Feli.

Prima piesă care nu îi poartă amprenta de compozitor

Cu „Flori de argint‟, Feli marchează şi o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă şi amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească şi interpretarea unică.

„Melodia şi versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artişti de la HaHaHa Production, artisti pe care îi auziţi cântându-şi arta şi în online. Vlad Flueraru, IOVA şi Angus au compus una din piesele din topul vieţii mele muzicale, iar producţia poartă ştampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) şi Lucian Nagy.‟, declară Feli.

Ascultă „Flori de argint‟!

Sursă video: Youtube



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg