VIDEO J-Lo și Ben Affleck, dispută pe tema alcoolului. Imaginile au devenit virale

În timp ce participau la premiera filmului „Shotgun Wedding‟, Jennifer Lopez (53 de ani) și soțul său, Ben Affleck (50 de ani), ar fi avut o dispută pe tema alcoolului. Cei doi au fost filmați, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. 

image

Nu este un secret că Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de dragoste tumultoasă. S-au cunoscut în anul 2002 și, imediat, au devenit unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood. După despărțirea din 2004, ambii și-au refăcut viețile, iar Ben a dus o luptă lungă cu alcoolismul. După ce s-au împăcat în 2021, ar fi extrem de fericiți, însă un videoclip care circulă în mediul online sugerează că nu ar avea o relație perfectă.

Citește și: Cum e văzută la Hollywood relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck? O actriță: „N-am citit în viața mea despre Jennifer!” 

Vedetele au fost filmate în timp ce se aflau la premiera „Shotgun Wedding‟, filmul în care Jennifer Lopez are rolul principal. În imagini, se vede cum Affleck și JLo socializează, în timp ce Lopez bea dintr-un pahar. La un moment dat, cântăreața se uită la soțul ei cu suspiciune, iar Affleck, vizibil deranjat, îi spune ceva. 

Fanii „detectivi‟ de pe Tik Tok au încercat imediat să rezolve cazul. Un internaut, care citește pe buze, susține că Ben și Jennifer se certau pe tema alcoolului. El susține că Affleck i-ar fi spus soției sale „Nu am băut nimic, bine?‟, iar Lopez îi aruncă o privire ageră în timp ce bea dintr-un pahar de vin. Desigur, nu se știe dacă interpretarea TikTok-erului este corectă, dar imaginile vorbesc de la sine. 

JLo: „Nu beau alcool, nu fumez și nu consum cofeină‟

Videoclipul a stârnit curiozitatea fanilor, deoarece Jennifer Lopez a declarat că nu consumă alcool. Ea spunea în anul 2016, pentru publicația „US Weekly‟: „Nu beau alcool, nu fumez și nu consum cofeină. Asta îți distruge pielea pe măsură ce îmbătrânești‟. Declarația artistei i-a determinat pe mai mulți fani să se întrebe dacă băutura pe care o consuma J-Lo era, de fapt, a lui Ben.

Ne amintim că Ben Affleck a încercat să renunțe la consumul de alcool de mai multe ori. În 2001 a beneficiat de tratament, iar de atunci a fost de mai multe ori la dezintoxicare, după cum informează „Your Tango‟. De la divorțul de Jennifer Garner, din 2018, Affleck a dezvăluit că gestionează lupta cu aloolismul, dar a mai avut „câteva derapaje‟. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: TikTok  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg