VIDEO Moment istoric la America's Got Talent. Simon Cowell şi echipa de juraţi s-au ridicat în picioare şi au luat o decizie fără precedent

1 victory 1 jpg jpeg

Victory Brinker a câştigat mai mult decât admiraţia celor patru juraţi şi voturile lor. După interpretarea de pe scenă, fetiţa a fost numită „cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume‟. Cu toate acestea, Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum şi Howie Mandel nu au avut niciun DA pentru ea.

Prezentatorul Terry Crews a spus că momentul şi decizia juriului au fost fără precedent şi că, în cel de-al 16-lea sezon, când crezi că ai văzut totul, apare un concurent ca Victory şi schimbă regulile jocului.

După interpretare, când Simon a întrebat-o ce va face dacă va câştiga premiul de un milion de dolari, tânăra cântăreaţă de operă a spus: „O să-i cumpăr lui Simon o cămaşă în culorile curcubeului, cu sclipici”.

Vizibil uimit, Simon a întrebat-o dacă din punctul ei de vedere el are avea nevoie de culori. În replica, fetiţa a spus că: „Da, pentru că purtaţi doar alb, gri şi negru”, dovedind că este într-adevăr un fan al concursului de talente „America’s Got Talent‟ şi este familiarizată cu alegerile lui Simon în materie de garderobă!

Simon Cowell: „Victory, nu îţi vom da DA astăzi‟

După ce fetiţa din Latrobe, Pennsylvania, a cântat şi juraţii au comentat prestaţia artistică, Simon l-a chemat pe Terry la masa juraţilor. Conversaţia celor cinci a rezultat mai mult decât cele patru de DA pe care Victoria le aştepta, după cum îi dezvăluise lui Terry înainte de a performa.

„Victoria, nu îţi vom da DA astăzi. Vom face altceva. Ceva ce nu am mai făcut niciodată în emisiune. Cu toţii îţi vom oferi ceva special!”, a spus Simon, care s-a ridicat în picioare alături de Sofia, Heidi, Howie şi Terry şi împreună au apăsat butonul auriu, oferindu-i tinerei cinci Gonden Buzz dintr-o lovitură.

Howie i-a spus: „Nu mă aşteptam la asta, eşti un înger. Mi-a plăcut”.

Replica lui Heidi a fost: „Şi mie mi-a plăcut. Ai o voce frumoasă. A fost incredibil‟. Sofia a fost de acord, adăugând: „Eşti o stea şi ai o voce puternică. A fost uimitor. Mi-a plăcut foarte mult‟.

Victory, care a fost adoptată în copilărie şi cântă de la doi ani, a dezvăluit juraţilor că atunci „când cânt, mă face să mă simt fericită, fericită, fericită”.

Momentul istoric şi interpretarea lui Victory pot fi urmărite aici:

@Instagram/agtRecente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg