VIDEO Moment istoric la America's Got Talent. Simon Cowell şi echipa de juraţi s-au ridicat în picioare şi au luat o decizie fără precedent

1 victory 1 jpg jpeg

Victory Brinker a câştigat mai mult decât admiraţia celor patru juraţi şi voturile lor. După interpretarea de pe scenă, fetiţa a fost numită „cea mai tânără cântăreaţă de operă din lume‟. Cu toate acestea, Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum şi Howie Mandel nu au avut niciun DA pentru ea.

Prezentatorul Terry Crews a spus că momentul şi decizia juriului au fost fără precedent şi că, în cel de-al 16-lea sezon, când crezi că ai văzut totul, apare un concurent ca Victory şi schimbă regulile jocului.

După interpretare, când Simon a întrebat-o ce va face dacă va câştiga premiul de un milion de dolari, tânăra cântăreaţă de operă a spus: „O să-i cumpăr lui Simon o cămaşă în culorile curcubeului, cu sclipici”.

Vizibil uimit, Simon a întrebat-o dacă din punctul ei de vedere el are avea nevoie de culori. În replica, fetiţa a spus că: „Da, pentru că purtaţi doar alb, gri şi negru”, dovedind că este într-adevăr un fan al concursului de talente „America’s Got Talent‟ şi este familiarizată cu alegerile lui Simon în materie de garderobă!

Simon Cowell: „Victory, nu îţi vom da DA astăzi‟

După ce fetiţa din Latrobe, Pennsylvania, a cântat şi juraţii au comentat prestaţia artistică, Simon l-a chemat pe Terry la masa juraţilor. Conversaţia celor cinci a rezultat mai mult decât cele patru de DA pe care Victoria le aştepta, după cum îi dezvăluise lui Terry înainte de a performa.

„Victoria, nu îţi vom da DA astăzi. Vom face altceva. Ceva ce nu am mai făcut niciodată în emisiune. Cu toţii îţi vom oferi ceva special!”, a spus Simon, care s-a ridicat în picioare alături de Sofia, Heidi, Howie şi Terry şi împreună au apăsat butonul auriu, oferindu-i tinerei cinci Gonden Buzz dintr-o lovitură.

Howie i-a spus: „Nu mă aşteptam la asta, eşti un înger. Mi-a plăcut”.

Replica lui Heidi a fost: „Şi mie mi-a plăcut. Ai o voce frumoasă. A fost incredibil‟. Sofia a fost de acord, adăugând: „Eşti o stea şi ai o voce puternică. A fost uimitor. Mi-a plăcut foarte mult‟.

Victory, care a fost adoptată în copilărie şi cântă de la doi ani, a dezvăluit juraţilor că atunci „când cânt, mă face să mă simt fericită, fericită, fericită”.

Momentul istoric şi interpretarea lui Victory pot fi urmărite aici:

@Instagram/agt



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg