VIDEO Momentul în care Mila Kunis l-a impresionat pe Justin Timberlake. Chiar este foarte talentată!

1 shutterstock 82234735 jpg jpeg

Să ştii să vorbeşti mai multe limbi este un lucru care niciodată nu se va demoda. Din contră, această abilitate te poate ajuta în multe situaţii, în special atunci dacă eşti actor şi eşti pus în ipostaza de a interpreta un personaj de o altă naţionalitate.

Mulţi actori de la Hollywood ştiu să vorbească mai multe limbi şi chiar ai putea fi surprins că unii ştiu chiar 3 sau 6. Unii dintre ei au avut ocazia să îşi arate acest talent la televizor, în diverse interviuri, iar alţii au ţinut acest lucru secret, departe de ochii curioşilor. Un bun exemplu, este chiar actriţa Mila Kunis care şi-a impresionat colegii de platou atunci când a început să vorbească limba rusă. Iată care este povestea acestui episod, dar şi care sunt vedetele care ştiu să vorbească mai multe limbi!

Natalie Portman ştie 6 limbi străine

Natalie Portman poate să călătorească liniştită oriunde în lume şi asta pentru că ştie să vorbească 6 limbi. Natalie ştie japoneză, spaniolă, franceză, germană, ebraică şi engleză, iar în calitate de ambasador ONU, ea a acordat mai multe interviuri, vorbind limbi diferite. 

Mila Kunis l-a dat pe spate pe Justin Timberlake

Surprinzător, limba maternă a Milei Kunis nu este limba engleză. La fel ca mulţi alţi copii, ea a fost nevoită să înveţe engleza când a început şcoala în Statele Unite ale Americii, la vârsta de 7 ani. Actriţa s-a născut în Ucraina Sovietică şi ştie să vorbească fluent limba rusă. În timpul promovării filmului „Friends with Benefits‟, ea l-a ajutat pe Justin Timberlake să îi răspundă unui reporter în limba rusă. Priveşte momentul!

Bradley Cooper a studiat 6 luni limba franceză

Pe lângă limba engleză, vedeta din „A Star Is Born‟, Bradley Cooper, ştie să vorbească fluent limba franceză. Actorul a învăţat franceza în şase luni, pe vremea când studia în Franţa, la Aix-en-Provence. Bradley Cooper are un accent bun, însă recunoaşte că gramatica lui este puţin slabă. Iată-l într-un interviu din 2015!

Sandra Bullock vorbeşte fluent limba germană

Actriţa Sandra Bullock niciodată nu se va face de râs dacă o să ajungă în Germania! Asta pentru că ea ştie să vorbească fluent limba germană, la fel ca un profesionist. Mama ei s-a născut în Germania, iar pe tatăl Sandrei l-a cunoscut în timp ce acesta se afla în Nürnberg. În cadrul unei ceremonii, ea a ţinut un discurs în limba germană, iar spectatorii au aplaudat-o pentru accentul ei perfect.

Ben Affleck a învăţat spaniola când locuia în Mexic

Actorul Ben Affleck, cunoscut pentru rolul său din „Batman‟, pe lângă limba engleză, ştie că vorbească fluent limba spaniolă. El şi-a arătat abilităţile lingvistice la televizor şi vorbeşte această limbă cu încredere. Ben a învăţat să vorbească limba spaniolă, la o vârstă fragedă, la 13 ani, în perioada în care locuia în Mexic.

Sursă video: Youtube / Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg