VIDEO. Paula Seling şi Ovi Jacobsen, ultimele declaraţii înainte de finala Eurovision

simeon stalpnicul png

Finaliştii competiţiei muzicale naţionale au discutat în studioul Adevărul despre greutăţile şi provocările Eurovisionului, în ajunul evenimentului de la Braşov. Interpreţii piesei „Miracle“ speră să reprezinte din nou România în finala internaţională, de data aceasta, în Danemarca.

Paula Seling şi Ovi Jacobsen privesc încrezători finala Eurovision România 2014 şi se bucură de susţinerea fanilor români şi din străinătate,pe care i-au câştigat după show-ul din 2010,când s-au clasat pe locul al III-lea în Norvegia,cu „Playing With Fire“. Artiştii pun la punct ultimele detalii pentru 1 martie,când vor aduce pe scena teatrului „Sică Alexandrescu“ din Braşov „miracolul“ muzical realizat de Ovi şi de Philip Halloun,un compozitor ce a participat şi anul trecut la Eurovision.

Artiştii au filmat clipul de prezentare pentru „Miracle“,iar duminica trecută Paula s-a întâlnit cu publicul la Mall-ul din Băneasa,unde a răspuns la întrebările fanilor Eurovision,a dat autografe şi a făcut fotografii. Paula şi Ovi au adversari puternici în finala din 1 martie,Ştefan Stan şi Teddy K,Naomi,Bere Gratis,Silvia Dumitrescu,Marcel Crăciunescu,Anca Florescu,Vizi Imre,Renée Santana şi Mike Diamondz,Mirela Vaida Boureanu,The dAdA şi The Zuralia Orchestra.

Cele mai importante declaraţii:

„Aseară am repetat până foarte târziu,am mai pus la punct câteva detalii coregrafice şi sper să ne iasă tot ce am repetat. Probabil din această cauză Ovi s-a trezit mai târziu“,a explicat Paula Seling.

„A fost solicitant să filmăm videoclipul. Eram extrem de obosiţi. Videoclipul este un fel de avanpremieră pentru ceea ce urmează să se întâmple pe 1 martie. Folosim fiecare ocazie să cântăm piesa live,o repetăm destul de mult,pentru că ea trebuie să-ţi intre în voce,în reflex“.

„Acum mă simt incompletă fără jumătatea mea muzicală. Mie îmi lipseşte optimismul şi felul în care el vede lucrurile. Eu sunt mai serioasă,el este glumeţ,mereu cu zâmbetul pe buze,îi place întotdeauna să extragă partea pozitivă a lucrurilor“,l-a caracterizat cântăreaţa pe partenerul ei de scenă,Ovi Jacobsen.

Temeri şi emoţii

„Am aflat acum câteva zile un detaliu:fundalul va fi alb,iar noi mereu l-am avut negru. Sper din suflet să ne iasă tot ce ne-am plănuit,mai ales lucrurile tehnice trebuie făcute la secundă. Totul se bazează pe nişte lucruri executate ceas“ „Noi suntem numărul 1 în concurs. Într-un fel este foarte bine pentru că scapi mai repede. Vom avea suficient timp să ne instalăm toate jucăriile pe care le avem,nici nu vom mai avea timp să acumulăm emoţii“

„Am ascultat şi celelalte piese pentru că mi s-a reproşat că nu le ascult. Nu voiam să le ascult pentru că eu sunt foarte sensibilă,sunt autocritică,îmi ştiu minusurile. Dacă vezi ceva mai puţin bun la celălalt,rişti să te umfli în pene. Dacă vezi ceva mai bun,te descurajează. E ca şi cum ai compara-o pe Whitney Houston cu Mariah Carey. Nu poţi spune că una este mai bună decât cealaltă. Nu vreau să compar,sunt piese care se înscriu în gustul meu,pe care le apreciez,dar,din respect faţă de ceilalţi colegi,nu o să le numesc“.

„Mie îmi place foarte mult starea strofei scrisă de Mihai Alexandru pentru Renee Santana (piesa „Letting Go“-Renee Santana feat Mike Diamondz,n.r.). Refrenul este foarte puternic,este o piesă foarte interesantă. Mai este şi piesa lui Eduard Cârcotă („Breathe“-Ştefan Stan feat. TeddyK),dar şi a lui Gabriel Băruţă („Hearts Collide“-Anca Florescu,n.r.)“ Ovi Jacobsen:„Eu am fost întotdeauna fairplay când a fost vorba de o competiţie. Cred că Anca Florescu are o piesă foarte reuşită,chiar i-am dat un mesaj lui Gabi (Gabriel Băruţă,compozitorul piesie,n.r.) în care l-am felictat. Mă bucur să-l văd în competiţie pe bunul meu prieten,care mi-a fost şi mentor,Virgil Popescu,cu piesa Silviei Dumitrescu (piesa „Fiorul iubirii“,n.r.). Ştiu că el este anti-Eurovision,dar mă bucur pentru Silvia,pe care o ştiu de când eram copil. Piesa lui Eduard Cârcotă este o baladă frumoasă. Sunt piese reuşite şi în plus fiecare va veni cu un show bine gândit“.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg