VIDEO: Remodelează-ţi faţa fără ajutorul plasticianului!

1 68836 original jpg jpeg

Vrei să-i oferi feţei tale un contur, o supleţe la tine acasă, fără ajutorul medicului plastician? Ai nevoie doar de o pensulă pentru machiaj şi produse cosmetice. Iată cum îţi poţi sculpta faţa fără ajutorul bisturiului.

Ai nevoie de un fond de ten apropiat nuanţei pielii tale şi o paletă pentru conturul feţei. Paleta poate fi înlocuită şi cu 2 batoane corectoare,unul mai deschis la culoare decât tenul tău şi unul maro închis.

Pasul 1

Aplică fondul de ten pe faţă cu ajutorul unei pensule,astfel acoperirea va fi mai eficientă şi vei consuma  şi mai puţin fond de ten.  

Pasul 2

Din paleta de culori specială pentru contur alege nuanţa cea mai deschisă şi aplic-o cu o pensulă subţire,deasupra pomeţilor până sub ochi,pe mijlocul nasului,sub pomeţi,pe mijlocul frunţii şi sub nas.

Pasul 3

După ce ai aplicat corectorul deschis la culoare sau nuanţa cea mai deschisă din paleta pentru contur,tot cu o pensulă subţire aplică corectorul maro închis pe linia pomeţilor,pe părţile laterale ale nasului extinzând spre pleoape,pe vârful nasului,pe frunte în partea superioară şi pe tâmple. De asemenea conturează-ţi maxilarul cu această nuanţă de maro închis,extinzând puţin şi pe bărbie.

Pasul 4

Cu o pensulă mai mare întinde corectorul deschis însă fără să te atingi de conturul închis.

Pasul 5

După ce ai întins bine corectorul deschis,tot cu o pensulă mare întinde-l şi pe cel închis la culoare. Întinde în aşa fel încât fardurile să se piardă,pentru un aspect cât mai natural.