VIDEO: Trucuri de frumuseţe de care nu ştiai

1 69648 original jpg jpeg

Micile trucuri de frumuseţe te pot ajuta în problemele care uneori par a fi greu de rezolvat, sau pur şi simplu te ajută să îţi completezi aspectul, pentru o apariţie de efect.

Lămâia-corector pentru ten

Elimină petele de pe piele rezultate în urma bronzului,cu zeama de lămâie. Stoarce jumătate de lămâie pe zona cu probleme şi freacă cu un burete.

Cum obţii bb cream

Pe timp de vară este mai potrivită pentru tenul tău crema bb cream. Textura acesteia este mai uşoară şi nu îţi încarcă tenul aşa de mult,precum o face fondul de ten. Şi partea bună este că o poţi prepara la tine acasă,combinând o parte de cremă hidratantă cu fond de ten.

Ruj cu efect pudrat

Îţi poţi prepara acasă rujul pudrat,economisind astfel banii pe care i-ai fi cheltuit pentru achiziţionarea lui. Ai nevoie de un balsam de buze hidratant şi blush. Aplică balsamul pe buze,iar apoi cu o pensulă pudrează-ţi buzele cu blush. Vei obţine o culoare care rezistă mult timp. Astfel,poţi aplica orice nuanţă de blush pe care o deţii şi îţi place. Rujul cu efect pudrat conferă volum buzelor,deci un avantaj în plus.

Cum să ai un păr strălucitor

Aplică oţet de mere pe păr,iar apoi clăteşte cu apă rece. Repetă procedeul o dată pe lună. Vei avea un păr puternic şi strălucitor!

Cum să ai unghii rezistente

Taie o lămâie în 2 şi bagă-ţi degetele în cele 2 bucăţi. Unghiile vor fi mai sănătoase şi vei scăpa şi de petele galbene de pe ele,rezultate în urma aplicării ojelor de culoare închisă.

Uscare rapidă a ojei

După ce ţi-ai dat unghiile cu ojă,scufundă-ţi degetele într-un bol cu apă rece ca gheaţa şi ţine-le pentru aproximativ 3 minute în apă. Când le vei scoate din bol,oja va fi uscată iar unghiile tale vor fi fine şi strălucitoare.

Accentuează-ţi culoarea părului

Dacă ai culoarea părului închisă,ţi-o poţi accentua cu ajutorul cafelei şi a şamponului de păr. Amestecă bine cele 2 ingrediente,până se omogenizează. Aplică masca pe păr,las-o să acţioneze 5 minute şi apoi clăteşte cu apă caldă.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg