VIDEO: Uleiurile care previn îmbătrânirea

1 71421 original jpg jpeg

Uleiurile sunt elixire ale frumuseţii. Acestea nu doar îţi ajută pielea să fie catifelată şi strălucitoare ci o ajută şi în lupta cu anii. Îmbătrânirea poate fi prevenită cu uleiuri. Astfel vei economisi banii irosiţi pe cremele anti-rid care nu întotdeauna au efect.

Uleiul de măceşe

Uleiul de măceşe are efecte surprinzătoare asupra pielii tale. Conţinutul bogat de vitamina A,cunoscută şi sub numele de retinol,ajută la prevenirea îmbătrânirii premature,cauzată în special de expunerea la soare. De asemenea,uleiul de măceşe conţine şi beta-caroten,un antioxidant important pentru refacerea pielii şi prevenirea îmbătrânirii. Un alt motiv pentru care acest ulei este atât de benefic pentru pielea ta îl reprezintă conţinutul bogat de acizi graşi precum omega 3,6 şi 9. Aceste substanţe sunt esenţiale pentru sănătatea pielii tale,iar corpul nu le poate produce.

Uleiul din seminţe de morcov

Uleiul din seminţe de morcov este un puternic detoxifiant pentru pielea ta. Celulele epidermei sunt stimulate de acesta,iar ridurile sunt ţinute sub control. Conţinutul bogat de antioxidanţi previne îmbătrânirea pielii şi o protejează de razele ultraviolete.

Uleiul din sâmburi de caise

Uleiul din sâmburi de caise are un conţinut bogat de acizi graşi,precum omega 6. Acest acid menţine echilibrul de umiditate din piele,esenţial pentru tine în lupta cu anii. Conţinutul de vitamina A şi E îţi fac pielea catifelată. Antioxidanţii prezenţi în compoziţia acestui ulei îţi protejează pielea de razele UV şi ţi-o repară,prevenind îmbătrânirea.

Uleiul din nucă de cocos

Masajul cu ulei din nucă de cocos are o mulţime de beneficii pentru pielea ta. Acest ulei o protejează de razele UV,care ar putea duce la o îmbătrânire prematură a pielii şi îţi asigura doza necesară de vitamina E.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este cea mai bună alternativă a cremei antirid. Acesta îţi hidratează pielea cum nici o cremă nu reuşeşte. Conţinutul bogat de antioxidanţi şi vitamina E regenerează pielea şi o menţine tânără şi sănătoasă.