Violență la prima întâlnire. Cameron Diaz i-a tras un pumn lui Matthew Perry

În momentul dispariției lui, pe 28 octombrie, actorul din serialul „Pritenii tăi” era singur. Însă, de-a lungul celor 54 de ani de viață, Matty a avut multe iubite celebre, de care s-a despărțit destul de brusc.

image

În 2020, Matthew Perry era logodit cu managerul Molly Hurwitz, însă relația lor n-a rezistat din simplul fapt că actorul o ceruse de soție pe iubita sa când era drogat și disperat să nu rămână singur în pandemie. Cea mai lungă idilă de-ale lui a fost cu actrița Lizzy Caplan, cu care a petrecut șase ani din viață. Însă, așa cum se obișnuise deja, actorul s-a despărțit de vedeta din „Mean Girls” înainte de-a fi el părăsit de ea.

La fel a procedat și cu Julia Roberts, care îl plăcea pe Matthew și ar fi rămas cu el dacă starul serialului „Prietenii tăi” n-ar fi încheiat el relația cu celebra actriță, de teamă să nu ajungă ea să se sature de el, într-un final. Totuși ce s-a întâmplat între Perry și Cameron Diaz?

La scurt timp după ce actrița se despărțise de Justin Timberlake, cu care avusese o idilă de patru ani, lui Cameron i s-a făcut cunoștință cu Matthew Perry. Din păcate, prima lor întâlnire amoroasă a fost și ultima, pentru că s-a lăsat cu un pumn accidental...

Emoționat că urma să se întâlnească cu superba blondină, Matty își făcuse în plan perfect în mintea lui. A orchestrat tot felul de detalii, pentru ca partenera lui din acea seară să se concentreze pe marele lui atuu de la acea vreme – brațele lui, pe care le lucra intens la sală. Astfel, actorul și-a pus o cămașă cu mâneci lungi pe el și plănuia ca, în timpul întâlnirii, să-și suflece mânecile, pentru a lăsa la vedere mușchii lui bine conturați.

Ca să fie și mai vizibilă musculatura, Perry s-a bronzat artificial înainte de întâlnire. „Ne-am văzut la o petrecere, unde mai erau și alți oameni, dar, atunci când Cameron m-a văzut, a rămas mască – era evident că nu mă plăcea!”, a dezvăluit regretatul actor.

În ciuda faptului că ea nu se simțea deloc atrasă de el, cei doi actori au ales să se distreze în seara respectivă și au început să joace Pictionary. „În timp ce ea desena, eu am făcut o glumă la urechea ei și ea a vrut să-mi dea un pumn în umăr, ca glumă”, a povestit acesta. Doar că nu l-a nimenit în umăr, ci în față. „Ce mama naibii?!”, a zis el pe loc, încercând să-și revină din lovitura cruntă primită la o întâlnire amoroasă.

Pumnul lui Diaz n-a fost unul voit, însă, chiar și fără el, lucrurile ar fi ajuns la același deznodământ – Matthew Perry și Cameron Diaz nu erau făcuți unul pentru altul, iar acest lucru a devenit evident tot mai mult în acea seară de pomină de la Hollywood.

foto - ShutterstockRecente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg