Vitamina E beneficii. Ce îmbunătăţiri aduce părului şi pielii

1 72384 original jpg jpeg

Vitamina E beneficii. Vitamina E conţine grăsimi antioxidante care menţin frumuseţea pielii şi a părului. În plus, aceasta promovează buna circulaţie a sângelui, reglează glicemia, menţine inima sănătoasă şi previne apariţia accidentului vascular.

Unele surse alimentare de vitamina E includ uleiul de măsline,de cocos,avocadoul,spanacul,seminţele de floarea soarelui,nucile şi cerealele integrale.

Iată câteva beneficii ale vitaminei E asupra părului şi a pielii 1. Vitamina E beneficii - Stimulează creşterea părului

Vitamina E are proprietăţi antioxidante care ajută la repararea firelor de păr deteriorate şi previne coroziunea ţesutului care ajută la creşterea sănătoasă a părului. În plus,previne albirea prematură.

Reţetă de mască pe bază de vitamina E şi ulei de măsline

Ingrediente

-2 capsule de vitamina E

-2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare

Amestecă conţinutul capsulelor în 2 linguri de ulei de măsline cald sau ulei de cocos. Masează amestecul pe scalp folosind vârful degetelor cu mişcări circulare. Aşteaptă 30 de minute după care clăteşti părul cu apă caldă. Repetă acest tratament de 2 sau 3 ori pe săptămână. În plus,include alimente bogate în vitamina E în alimentaţie pentru a hrăni părul din interior.

2. Vitamina E beneficii - Repară ţesuturile deteriorate

Un alt beneficiu de frumuseţe al

este că aceasta poate ajuta la estomparea cicatricilor. Fiind un antioxidant,accelerează vindecarea pielii deteriorate. În plus,proprietatea de hidratare păstrează pielea hidratată şi ajută la repararea ţesuturilor deteriorate.

Aplică uleiul extras dintr-o capsulă de vitamina E pe zona afectată. Masează uşor pielea capului 5-10 minute. Lasă-l să acţioneze 30 de minute,după care clăteşti cu apă caldă.

3. Vitamina E beneficii - Tratează hiperpigmentarea cutanată

Vitamina E tratează hiperpigmentarea pielii care cauzează culoare neuniformă şi pete întunecate pe ten. Fiind un antioxidant,vitamina E poate inversa daunele cauzate de

.

Amestecă conţinutul a două capsule de vitamina E cu o linguriţă de ulei de ricin. Aplică amestecul pe pielea afectată înainte de a merge la culcare,lasă-l peste noapte şi clăteşte în dimineaţa următoare. Repetă acest tratament o lună,pentru a reduce hiperpigmentarea.

4. Vitamina E beneficii - Regenerează buzele crăpate

Pentru a trata buzele crăpate şi uscate,vitamina E este foarte eficientă. În plus,funcţionează ca un hidratant de buze şi le face netede şi moi. Ajută la tratarea buzelor şi adaugă o strălucire naturală. Aplică în mod regulat pe buze ulei din capsula vitaminei E pentru a le menţine hidratate şi pentru a preveni uscarea.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg