Vopseşte-ţi părul acasă cu rezultate de durată!

1 66531 original jpg jpeg

Dacă ştii cum să alegi şi să aplici corect vopseaua pentru păr, nu ai niciun motiv să mergi la un salon de înfrumuseţare pentru a te vopsi.

În cazul în care este prima oară când îţi vopseşti părul,optează pentru o culoare apropiată de cea naturală,cu una sau două tonuri mai deschisă sau mai închisă. Dacă-ţi este pe plac rezultatul,data viitoare îndrăzneşte să mergi mai departe.

Foloseşte un produs de bună calitate,pentru a nu repeta vopsirea prea des. De asemenea,optează pentru un şampon special pentru întreţinerea părului vopsit.

În plus,reţine ca în sezonul cald să-ţi acoperi cât mai mult posibil părul vopsit. Şi soarele este inamicul culorii tale preferate.

Atenţie!

-Nu te aştepta ca o culoare de vopsea de păr să iasă la fel ca aceea afişată pe ambalaj,mai ales dacă ţi-ai mai vopsit părul înainte. Vopseaua va interacţiona diferit cu nuanţa ta de păr.

-Aplicarea unei culori diferite peste cea pe care o ai deja,dar care nu-ţi este pe plac nu este indicată. La final,este posibil să nu obţii o culoare care să te avantajeze.

-Este indicat să nu vopseşti părul prea des,deoarece ţi-l poţi distruge.

Cum să alegi vopseaua de păr potrivită ţie

Înainte de a merge în căutarea vopselei de păr perfecte,gândeşte-te ce-ţi doreşti.-Dacă vrei doar să acoperi culoarea naturală pentru câteva săptămâni,atunci ţi se potriveşte vopseaua temporară. Reţine că ea se va estompa după aproximativ o lună.

-Vopseaua nuanţatoarepătrunde puţin în firul în de păr,dar rezistă mai mult faţă de aceea temporară (până la două luni) pierzându-se după şamponări repetate.

-Vopseaua permanentăacoperă bine culoarea părului natural şi firele albe pentru o perioadă de până la 3-4 luni.