Vrei altă culoare pentru păr? Aşa o alegi!

1 72933 original jpg jpeg

Nu-i uşor să alegi între atâtea produse pentru colorarea părului, dar dacă urmezi câteva sfaturi, o vei găsi pe cea cu care te vei mândri luni bune de la aplicare.

Tipul de vopseaGândeşte-te bine ce-ţi doreşti înainte de a merge în căutarea vopsele perfecte.-Dacă vrei doar să acoperi culoarea ta naturală pentru câteva săptămâni,atunci ţi se potriveşte vopseaua temporară. Dezavantajul este că se va pierde după circa patru săptămâni.

-Vopseaua nuanţatoarepătrunde puţin în firul în de păr,dar rezistă mai mult decât cea temporară,aproximativ şapte-opt săptămâni,estompându-se în urma şamponărilor.

-

o poţi alege dacă vrei să acoperi bine culoarea părului tău natural,să-i schimbi culoarea în mod radical făcându-l mai deschis sau de o nuanţă intensă.

Toate femeile tind să creadă că părul lor este cu o nuanţă mai închis decât este în realitate. De aceea,când cumperi vopseaua,pentru a nu greşi poţi face un test simplu comparând nuanţa vopselei alese cu cea a părului tău.

Stilul personal este un alt factor care contează când alegi vopseaua de păr. Nu vei fi prea încântată să obţii o culoare clasică,sobră,cu aspect aproape de unul natural,dacă de fapt visai la o culoare care să te ajute să ieşi în evidenţă. Pentru mai multă siguranţă,priveşte cu atenţie fotomodelul de pe cutie. Aşa îţi poţi da seama dacă stilul obţinut este unul clasic sau nu.

Oricât de bună ar fi o vopsea va fi greu să acopere dintr-odată toate fierele de păr şatene. La fel cum nu poţi obţine rapid un şaten sau brunet dacă părul tău este deschis la culoare. Şansele scad şi dacă vrei să te vopseşti fără ajutorul unui specialist. Alege mai bine o nuanţă mai puţin radicală,apropiată de cea naturală sau cere sfatul unui stilist.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg