Vrei gene şi sprâncene mai groase? Iată ce ulei trebuie să foloseşti

1 66071 original jpg jpeg

Uleiul de ricin este adesea trecut cu vederea pentru beneficiile sale pentru piele şi păr, din cauza consistenţei sale extrem de groase şi lipiciose. Cu toate acestea, dacă eşti în căutarea unui remediu ieftin, natural pentru piele şi păr, atunci uleiul de ricin este cu siguranţă ceea ce trebuie să alegi.

Cu toate acestea,dacă eşti în căutarea unui remediu ieftin,natural pentru piele şi păr,atunci uleiul de ricin este cu siguranţă ceea ce trebuie să alegi.

Iată ce beneficii are uleiul de ricin:

Uleiul de ricin este un remediu pentru revigorarea sprâcenelor subţiri. Dacă ai spâncenele subţiri,aplică în fiecare seară,după ce-ţi cureţi faţa,ulei de ricin. Vei observa că acestea sunt mai groase şi încep să se închidă la culoare. La fel poţi face,dacă vrei genele mai groase sau aplică pe păr pentru un aspect mai mătăsos.Uleiul de ricin este bogat în acid ricinoleic. Acest acid este un agent natural foarte eficient,antibacterian şi anti-fungic. Acest lucru ajută la îndepărtarea a oricărei ciuperci sau bacterie de la inhibarea creşterii părului. Deoarece uleiul este gros,ajută la prevenirea căderii părului şi îl protejează. Are un conţinut mare de acizi graşi omega  9 care sunt hrănitori atât pentru păr şi foliculi,cât şi pentru pielea capului.Acesta are o capacitate unică de penetrare şi acest lucru îl ajută să pătrundă adânc în porii şi foliculii care produc părul. Datorită aspectului lucios,îi dă părului strălucire. Pune 2 picături de ulei pe palme şi frecaţi vârfurile părului. Astfel îţi vei da seama dacă funcţionează corect pentru tipul de păr pe care îl ai.Dacă vrei să revigorezi părul,foloseşte uleiul de ricin ca un tratament pentru scalp. Îl poţi combina cu ulei de cocos,ulei de sâmburi de caise sau orice tip de ulei mai uşor.O altă utilizare este de a aplica uleiul pe gene pentru a le ajuta să fie mai groase şi a le consolida,precum şi pentru a ajuta la prevenirea subţierii. În plus,acest ulei reduce ţesutul cicatriciat al buzelor. Le oferă strălucire şi le lasă catifelate. Acest lucru se datorează capacităţii de penetrare pentru stratul pielii.Deoarece uleiul de ricin catifelează pielea atât de mult,gândul este că această înmuiere ajută la descompunerea ţesutului cicatricial adânc astfel încât să poată fi netezit. În plus,uleiul de ricin acţionează ca un agent de stimulare a globulelor albe. Studiile au arătat că uleiul de ricin ajută la reducerea răspunsului inflamator din ţesutul subcutanat. Acest lucru poate fi motivul pentru care pare că accelerează vindecarea rănilor,şi contribuie la reducerea cicatricilor mai repede.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg