Vrei să fii elegantă şi graţioasă? Iată cum

1 66878 original jpg jpeg

O femeie elegantă este privită admirativ şi de bărbaţi, dar şi de femei. Modul în care mergi, te îmbraci, vorbeşti, totul se desfăşoară fără probleme atunci când ai adoptat un anumit stil. Asta nu se învaţă la şcoală, dar comportamentul are nevoie de finisare.

Iată cum să cultivi eleganţa:1. Conştientizarea corpului

Una dintre cele mai simple moduri de a deveni elegantă este de a fi complet conştientă de corp şi să fii mulţumită de cum arăţi. Dacă ai conştientizare şi control asupra întregului corp,atunci eşti mai puţin susceptibilă de a nu îmbrăca anumite haine şi de a deveni stângace. Vei găsi în interior un sentiment care va fi capabil să te valorifice şi să folosească toate aspectele legate de mişcare şi personalitate.

2. Luarea de lecţii de dans

Chiar dacă nu eşti deosebit de ritmică pentru a începe cu luarea unor lecţii de dans,poţi învăţa şi te poţi antrena pentru a fi mai conştientă şi în concordanţă cu mişcările întregului corp. Dansul te poate învăţa să fii mai încrezătoare,şi în mişcările pe care le practici. Cineva care este inerent încrezător,în interior va fi mult mai probabil să fii relaxată şi graţioasă. Totul pleacă din interior şi se vede pe exterior.

3. Luarea de lecţii de yoga

La fel ca dansul,yoga este o modalitate foarte bună de a stimula corpul în ceea ce priveşte sensul de mişcare şi flexibilitatea,şi ceea ce este mai bun de la aceste exerciţii este că ajută la fel de mult să-ţi antrenezi mintea şi întregul corp. Mulţi fani de yoga spun că aceste exerciţii te ajută să te calmezi şi dau un sentiment enorm de bunăstare mintală,şi un sentiment de satisfacţie interioară,care poate face minuni pentru a evoca o personalitate elegantă şi graţioasă.

4. Felul în care mergi

Uneori,diferenţa dintre cineva care caută să fie elegantă şi graţioasă,ce contează cel mai mult este felul în care merge. Atunci când vrei să fii elegantă şi graţioasă,postura este foarte importantă,şi pentru a perfecta poziţia corectă,trebuie să exersezi şi să mergi cât de drept poţi. Acest lucru va ajuta corpul într-un mod corect. Încearcă clasica plimbare cu cartea pe cap,şi încearcă să mergi cât de mult poţi,fără a te opri.

5. Respectă-i pe cei din jur

Dacă ai prieteni sau membrii în familie care sunt mai eleganţi decât tine,mai bine să le respecţi ceea ce spun şi acţiunile lor,pentru a vedea care sunt diferenţele,ce au ei diferit faţă de tine. Nu încerca neapăra să le copiezi,asta le face să fie false şi enervante. Încearcă să le asimilezi,cu mici modificări,pentru a face diferenţa.   

6. Manierele la masă

Având maniere adecvate şi corecte la masă este esenţial pentru a deveni o persoană elegantă şi graţioasă. Lucrurile mici,care nu se fac în timpul mesei sunt punerea coatelor pe masă în timp ce mănânci,mâncatul lent,să nu te ridici de la masă până nu termină toată lumea de mâncat,sunt câteva dintre ele. Toate acestea te pot face să pari un oaspete needucat.

7. Plimbarea perfectă

Ultimul lucru pe care o persoană l-ar vrea,este ca atunci când iese la plimbare să nu pară neîndemânatică. Nu trebuie să îţi tragi picioarele atunci când mergi pe stradă. O plimbare perfectă poate transforma literalmente modul în care te vede lumea.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg