Vrei să fii elegantă şi graţioasă? Iată cum

1 66878 original jpg jpeg

O femeie elegantă este privită admirativ şi de bărbaţi, dar şi de femei. Modul în care mergi, te îmbraci, vorbeşti, totul se desfăşoară fără probleme atunci când ai adoptat un anumit stil. Asta nu se învaţă la şcoală, dar comportamentul are nevoie de finisare.

Iată cum să cultivi eleganţa:1. Conştientizarea corpului

Una dintre cele mai simple moduri de a deveni elegantă este de a fi complet conştientă de corp şi să fii mulţumită de cum arăţi. Dacă ai conştientizare şi control asupra întregului corp,atunci eşti mai puţin susceptibilă de a nu îmbrăca anumite haine şi de a deveni stângace. Vei găsi în interior un sentiment care va fi capabil să te valorifice şi să folosească toate aspectele legate de mişcare şi personalitate.

2. Luarea de lecţii de dans

Chiar dacă nu eşti deosebit de ritmică pentru a începe cu luarea unor lecţii de dans,poţi învăţa şi te poţi antrena pentru a fi mai conştientă şi în concordanţă cu mişcările întregului corp. Dansul te poate învăţa să fii mai încrezătoare,şi în mişcările pe care le practici. Cineva care este inerent încrezător,în interior va fi mult mai probabil să fii relaxată şi graţioasă. Totul pleacă din interior şi se vede pe exterior.

3. Luarea de lecţii de yoga

La fel ca dansul,yoga este o modalitate foarte bună de a stimula corpul în ceea ce priveşte sensul de mişcare şi flexibilitatea,şi ceea ce este mai bun de la aceste exerciţii este că ajută la fel de mult să-ţi antrenezi mintea şi întregul corp. Mulţi fani de yoga spun că aceste exerciţii te ajută să te calmezi şi dau un sentiment enorm de bunăstare mintală,şi un sentiment de satisfacţie interioară,care poate face minuni pentru a evoca o personalitate elegantă şi graţioasă.

4. Felul în care mergi

Uneori,diferenţa dintre cineva care caută să fie elegantă şi graţioasă,ce contează cel mai mult este felul în care merge. Atunci când vrei să fii elegantă şi graţioasă,postura este foarte importantă,şi pentru a perfecta poziţia corectă,trebuie să exersezi şi să mergi cât de drept poţi. Acest lucru va ajuta corpul într-un mod corect. Încearcă clasica plimbare cu cartea pe cap,şi încearcă să mergi cât de mult poţi,fără a te opri.

5. Respectă-i pe cei din jur

Dacă ai prieteni sau membrii în familie care sunt mai eleganţi decât tine,mai bine să le respecţi ceea ce spun şi acţiunile lor,pentru a vedea care sunt diferenţele,ce au ei diferit faţă de tine. Nu încerca neapăra să le copiezi,asta le face să fie false şi enervante. Încearcă să le asimilezi,cu mici modificări,pentru a face diferenţa.   

6. Manierele la masă

Având maniere adecvate şi corecte la masă este esenţial pentru a deveni o persoană elegantă şi graţioasă. Lucrurile mici,care nu se fac în timpul mesei sunt punerea coatelor pe masă în timp ce mănânci,mâncatul lent,să nu te ridici de la masă până nu termină toată lumea de mâncat,sunt câteva dintre ele. Toate acestea te pot face să pari un oaspete needucat.

7. Plimbarea perfectă

Ultimul lucru pe care o persoană l-ar vrea,este ca atunci când iese la plimbare să nu pară neîndemânatică. Nu trebuie să îţi tragi picioarele atunci când mergi pe stradă. O plimbare perfectă poate transforma literalmente modul în care te vede lumea.Recente

cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg