Vrei un zâmbet impecabil? Iată ce să faci!

1 70661 original jpg jpeg

Vorbeşti cu multă lume, zâmbeşti des, cu alte cuvinte, eşti expusă în orice moment. Gura ta trebuie să fie îngrijită, şi nu ne referim aici doar la dantură. Şi buzele sunt la fel de importante. Iată cum poţi obţine un zâmbet perfect!

Vrei dinţi albica perlele?Periază,periază,periază!

Pentru ca dinţii tăi să fie curaţi şi să ai o respiraţie proaspătă,nu te abate de la un periaj regulat şi o igiena orală susţinută.

O periuţă de dinţi electrică,cu capul rotativ,va face mai mult decât faci tu în mod normal atunci când te speli. Aceasta ajunge în locuri în care ţie îţi este imposibil şi din start,asta reprezintă un bonus. Pentru a-ţi curăţa impecabil dantura,foloseşte şi o linguriţă de bicarbonat,la periaj.  

Evită creionul de buze!Dacă rujul tău obişnuieşte să migreze în afara liniei buzelor,aplică o cremă pe bază de ceară de albine,pentru a forma o barieră.

Îţi înmoaie buzele,şi este baza perfectă pentru rujul preferat. Acesta va rezista pe buze timp îndelungat şi nu vei mai avea nevoie de contur.

Mierea îţi menţine buzele moi,iar zaharurile naturale din ea vor ajuta în reţinerea umezelii,dând volum buzelor tale. De această dată,nu trebuie să suferi la frumuseţe,iar rezultatele vor fi delicioase.

Adaugă strălucire zâmbetului tău cu ajutorul unui strat de luciu de buze. Direct pe buze sau peste un ruj,glossul va oferi buzelor tale acel aspect umed şi plin de volum,pe care ţi-l doreşti. Întreaga faţă ţi se va lumina!

Soarbe în loc să bei!Poţi scăpa de daunele provocate de diverse băuturi (cafea,sucuri carbogazoase) folosind un pai,pentru a minimiza contactul lor cu dintii.

Bea ceai verde şi negru,pentru că sunt folositoare sănătăţii bucale. Previn placa bacteriană şi limitează apariţia cariilor sau a anumitor boli gingivale.