Ziua Internaţională a Sărutului: sfaturi pentru buze numai bune de sărutat

1 82478 original jpg jpeg

Pentru o femeie, buzele reprezintă cel mai mare atuu. Cu cât sunt mai pline şi mai voluminoase, cu atât sunt mai apetisante şi gata de sărutat. Astăzi, de Ziua Internaţională a Sărutului, află câteva trucuri care te vor ajuta să îţi păstrezi buzele strălucitoare!

Tendinţe în machiajul buzelor

În ceea ce priveşte rujul, produsele mate nu vor ieşi prea curând din tendinţe. Deşi nu adaugă niciun fel de strălucire buzelor, rujurile mate conferă eleganţă şi rafinament. Pe de altă parte, cele cu particule strălucitoare adaugă un plus de volum buzelor naturale, însă sunt recomandate numai dacă machiajul ochilor nu este proeminent. Acestea vor face buzele să pară mai moi şi mai cărnoase şi vor avantaja toate tipurile de buze. Rujul lichid rămâne şi el în trend, însă este foarte important să îl aplici cum trebuie, fără a depăşi conturul.

Gloss, numai pentru ocazii speciale

Dacă până acum foloseai glossul de buze chiar şi ziua, dorindu-ţi să ai buze mai pline, acum află că acesta este indicat pentru ocaziile speciale, de seară. Îl poţi folosi chiar şi după ce ai aplicat un ruj mat, în culoarea preferată, pentru a adăuga un plus de volum buzelor tale. Alege produsele cu glitter sau particule strălucitoare pentru un efect de buze neon. Poţi depăşi linia conturului, însă aceasta trebuie să fie la fel de bine definită.

Trucuri pentru rezistenţa rujului

Pentru ca rujul să reziste mai mult pe buze, asigură-te că ai exfoliat înainte buzele cu un scrub natural din zahăr brun şi miere. După aceea, ţine cont că buzele au nevoie de puţină hidratare înainte de a aplica produsele cosmetice, aşa că le poţi hidrata cu apă normală sau, de ce nu, cu apă termală. Înainte de a aplica rujul, poţi folosi o cremă hidratantă sau un balsam de buze cu factor de protecţie. Aplică rujul în centrul buzelor mai întâi, apoi urmăreşte linia conturului şi colţurile. După machiaj, lipeşte-ţi buzele de o hârtie, apoi continuă cu încă un strat, pentru ca produsul să reziste mai mult.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg