Viciile şi obsesiile, în funcţie de zodie

1 67519 original jpg jpeg

Fiecare semn zodiacal aduce pentru nativii săi slăbiciuni diverse, dependenţe şi fixaţii. Află care sunt cele pe care le poţi face în timp şi care este posibil să influenţeze vieţile celor dragi ţie!

Berbec

Fiind născuţi sub un semn de foc,nativii în Berbec sunt tentaţi să se implice în situaţii riscante. Tentaţiile multora dintre ei sunt tutunul şi alcoolul. Încăpăţânarea îi face greu de stăpânit odată ce devin dependenţi de ceva.

Taur

Deseori se lasă mânaţi de pasiunea pentru gătit şi duşi de val când se aşază la masă. Nemulţumirile pe plan sexual îi pot face să consume băuturi alcoolice sau să aibă un comportament distructiv. În general,când se simt neîmpliniţi se cufundă în muncă,riscând să facă din job o obsesie. Cei mai mulţi nativi în Taur trebuie să aibă grijă să nu se îngraşe,pentru că au tendinţa de a lua în greutate.

Gemeni

Dependenţi de  adrenalină,cei născuţi sub semnul Gemenilor sunt schimbători şi adoră emoţia pe care le-o dau relaţiile noi,ceea ce-i poate face să se plictisească destul de repede de un partener. Sunt creativi şi pot ajunge să muncească prea mult,uitând de viaţa personală şi de responsabilităţile faţă de familie.

Rac

Semnul zodiacal Rac este guvernat de Lună,ceea ce face din nativii acestei zodii să-şi schimbe adesea dispoziţia. Nu e întâmplător ca ei să încerce să-şi modifice starea prin abuz alimentar sau de băuturi alcoolice. Când sunt încercaţi de necazuri,de supărări,tind să mănânce nesănătos sau să fumeze mult.

Leu

Crezând că sunt invincibili,nativii în zodia Leu fac excese pe toate planurile. Unii devin infideli,alţii sunt devoraţi de pasiunea pentru jocuri de noroc sau fumează exagerat. Le e greu să fie loiali în căsnicie dacă nu se simt apreciaţi şi dacă n-au parte de atenţie din partea partenerului. Devin instabili emoţional imedit ce sunt neglijaţi.

Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioară sunt absorbiţi adesea de muncă,făcând o obsesie din atingerea scopurilor profesionale. Sunt cuprinşi de furie şi de vicii dacă lucrurile nu ies aşa cum au visat. De teamă să nu se îngraşe preferă să nu renunţe la fumat.

Balanţă

Idealişti de felul lor,nativii în Balanţă caută consolare în vicii de tot felul pentru a fugi de realitate atunci când lucrurile nu merg aşa cum şi-ar dori. Se tem de obligaţii,bărbaţii Balanţă mai ales,şi tind să flirteze sau chiar să înşele în timp ce se află într-o relaţie stabilă. Se tem să nu fie respinşi,de aceea ajung să pună punct unei relaţii înainte de a fi abandonaţi. Unele exagerări pot apărea şi din dorinţa de a fi într-o formă fizică bună. Pot deveni dependenţi de sport sau pot continua să fumeze ca nu cumva să ia în greutate.

Scorpion

Dependenţa de plăcerile sexuale îi poate duce pe nativii în Scorpion la vicii conexe,cum ar fi cheltuitul peste măsură cu scopul de a-şi impresiona potenţialul partener. Odată ce s-au lăsat cuprinşi de o adicţie le e extrem de greu să renunţe,mai ales dacă este vorba despre fumat,despre care cred că îi face să arate mai bine şi le conferă mai mult mister.

Săgetător

Curioşi din fire,cei născuţi în zodia Săgetător sunt gata să cheltuiască exagerat de mult pe călătorii. Siguri că se pot vindeca rapid,uită că nu sunt nemuritori şi se lasă pradă viciilor de tot felul. Pot mânca mult sau fuma exagerat. Unii devin infideli,dependenţa de plăcerile sexuale afectându-le serios viaţa.

Capricorn

Din dorinţa de a arăta cât mai bine din punct de vedere fizic,nativii în Capricorn fac o obsesie din mersul la sală sau din testarea de diete noi. Unii riscă să sufere de tulburări alimentare,ca anorexia sau bulimia. Dorinţa irezistibilă de a rămâne în formă poate să-i facă dependenţi şi de fumat,la care le e greu să renunţă de teamă că vor ajunge să mănânce mai mult în lipsa ţigărilor.

Vărsător

Cei născuţi sub semnul Vărsătorului vor atât de mult să experimenteze mereu ceva nou,să perceapă lumea într-un mod diferit,încât unii riscă să devină dependenţi de alcool. Pot face o obsesie şi din activism,deci n-ar trebui să surprindă pe nimeni dacă se zbat pentru drepturile animalelor sau dacă devin stresanţi în dorinţa de a câştiga adepţi ai vegetarianismului.

Peşti

Problemele în cuplu îi pot duce pe mulţi nativi în zodia Peşti în situaţia de a-şi stinge amarul în alcool. Este modul în care fug sau încearcă să uite de ceea ce-i face să sufere. Cei născuţi sub acest semn sunt foarte sensibili şi suportă greu durerile sufleteşti şi fizice,riscând să devină dependenţi de orice le poate alina suferinţele.Recente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg