Vola.ro lansează bilete de avion rambursabile indiferent de motiv

1 bilete de avion jpg jpeg

O agenţie de turism online din România anunţă lansarea produsului „Vola Rambursabil”, o asigurare de călătorie prin care turiştii îşi pot recupera contravaloarea biletului de avion în proporţie de 90%, în cazul în care nu mai pot călători din motive neacoperite de asigurările standard.

Vola Rambursabil acoperă orice situaţie, de la problemele medicale minore ale celui care călătoreşte sau ale copiilor în grijă, la evenimente neprevăzute la locul de muncă, probleme personale şi multe altele.

Toate biletele de avion pot deveni rambursabile

Vola Rambursabil garantează călătorilor returnarea contravalorii biletului de avion şi în cazuri precum o urgenţă aparută la locul de muncă sau un proiect important. Tot ce trebuie să facă pasagerii pentru a demonstra această situaţie este să prezinte un email sau orice modalitate de informare de la superiorii de la locul de muncă.

Pentru pasagerii care călătoresc în familie, Vola Rambursabil acoperă şi problemele medicale minore, precum febra copiilor sau alte simptome de boală uşoară.

Pentru pasagerii care călătoresc în interes de muncă sau şcoală, Vola Rambursabil acoperă şi situaţia în care se modifică orarul şcolar, data examenelor sau data de începere a unei slujbe în afara ţării. Pentru toate aceste situatii sau alte situaţii este suficient un email sau un document explicativ care să detalieze motivul anulării călătoriei.

Dacă asigurările obişnuite de călătorii tratează anularea călătoriei drept o situaţie extremă, pentru demonstrarea căreia sunt necesare documente oficiale şi dovada că pasagerul este în incapacitate fizică de a călători, Vola.ro şi-a dorit să fie pionier în sprijinirea pasagerilor cu un produs de asigurare prin care anularea călătoriei să nu mai însemne pierderea întregii contravalori a biletului de avion. Costul asigurării care transformă biletul într-unul rambursabil este de 10% din valoarea biletului de avion.

Mai mult, Vola Rambursabil este valabil pentru toţi pasagerii incluşi pe o rezervare, fiind perfect pentru familiile care călătoresc sau pentru persoanele care călătoresc în grup.

Sute de zboruri sunt anulate de pasageri în fiecare lună

Conform datelor departamentului de Relaţii cu Clienţii Vola.ro, turiştii români anulează câteva sute de zboruri în fiecare lună, în uşoară creştere faţă de anul anterior. Zborurile sunt anulate în medie cu o săptămână – 10 zile înainte de călătorie, iar clienţii pierd 100% din preţul biletului. Excepţie fac situaţiile în care clasa tarifară a biletului permite reprogramarea datei de călătorie contra unei taxe şi în anumite condiţii.

Pentru reprogramare, în funcţie de compania aeriană şi biletul avut, turiştii plătesc în jur de 20 de euro pentru zborurile domestice, 70 de euro pentru zborurile europene şi 150 de euro pentru zborurile intercontinentale. La aceste taxe se adaugă şi diferenţa până la preţul noului bilet, fapt ce poate dubla sau chiar tripla preţul plătit iniţial şi de multe ori anularea întregii călătorii.

Prima asigurare care rambursează contravaloarea biletului de avion, indiferent de motiv

„Întreaga poveste Vola.ro are în spate nevoile clienţilor noştri. Fiecare decizie de business şi produs tehnologic dezvoltat a pornit de la apelurile în departamentul nostru de customer care. Aşa a apărut Smart Connection, produsul prin care clienţii noştri găsesc combinaţiile de zbor la cele mai mici preţuri, calendarul de tarife şi altele. Produsul de asigurare „Vola Rambursabil” ne preocupă deja de 2 ani de zile şi a pornit din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri libertatea de a-şi amâna sau anula călătoria atunci când au un motiv suficient de puternic, dar care nu face obiectul asigurărilor standard. În plus, ne-am dorit să aducem şi călătoriile pe lista „produselor” pe care cumpărătorii pot alege să le returneze. Vrem să reducem presiunea pe decizia de cumpărare a biletului de avion, pentru că oricum poate fi rambursabil, şi astfel turiştii pot profita mai uşor de tarifele promoţionale ale companiilor aeriene. Pornim de la ideea că tot ce se comandă online trebuie să fie uşor, flexibil şi să uşureze experienţa clienţilor şi încercăm să aplicăm acelaşi lucru şi în cazul biletelor de avion. Suntem singura agenţie de turism care oferă această posibilitate, tocmai pentru că singurul motiv din spatele acestei decizii nu este unul de business, ci unul de customer center. Prin Vola Rambursabil nu ne dorim să generăm business, ci să le arătăm clienţilor noştri că îi înţelegem şi că, în măsura în care se poate, ne străduim să le oferim cele mai bune opţiuni de călătorie,” a declarat Daniel Truica, CEO şi co-fondator Vola.ro.



Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg