Zodiacul Sexualităţii. Trăsăturile de personalitate pentru fiecare zodie

1 72953 original jpg jpeg

Sexul este un aspect important în relaţia cu partenerul. Ştiind ce preferinţe sau fantezii sexuale are, te pot ajuta mult. Află dacă eşti compatibilă şi dacă o să ai o relaţie de succes.

Femeia Berbec

Trăsăturile de sexualitate a femeii Berbec arată că este foarte pasională. Ea trebuie să conducă,să fie şeful. Relaţia unei femei născută în această zodie are nevoie de atenţie,timp şi este cea care se concentrează asupra intereselor înainte de a încerca să fie dusă în pat.

Femeia Taur

Femeile Taur sunt foarte senzuale şi romantice. În dormitor,aceasta este foarte seducătoare,pasională şi îi place să se joace. Ea tinde să fie răsfăţată de partener,mai ales atunci când vine vorba de sex,deşi ea poate fi destul de sălbatică cu ea însăşi.

Femeia Gemeni

Este o femeie iubitoare de distracţie,care este gata să exploreze înclinaţiile ei sexuale. Ea tinde să-şi imagineze multe,dar nu le aplică. Se bucură de iubirea oferită de partener. Femeia Gemeni este complet deschisă şi confortabilă cu sexualitatea ei.

Femeia Rac

Femeia Rac poate fi capricioasă în relaţiile ei,prezentând astfel o provocare pentru partenerul ei. Atunci când vine vorba de a face dragoste,poate fi destul de romantică,erotică. Ele se potrivesc cu parteneri sexuali pasionaţicare pot partaja un timp plăcut.

Femeia Leu

Femeia născută sub acest semn zodiacal are un apetit sexual puternic şi este pregătită pentru aventuri în pat. Fiind regina junglei sigur nu este interesată de cineva care este prea posesiv şi căruia îi place să domine. Ea ştie cum să-şi satisfacă partenerul.

 Femeia Fecioară  

Trăsăturile de sexualitate ale acestui semn zodiacal arată că ea tânjeşte după puritate şi farmecul pe care îl are dragostea. Nu este o femeie care face dragoste cu persoane necunoscute,cu o aventură ocazională. Ea decide pentru ea însăşi,dacă este compatibil sexual cu cineva.

Femeia Balanţă

Dacă eşti în căutarea unei persoane mature,caută-l bine. Trebuie să fie compatibil cu tine. Femeia Balanţă se bucură de preludiu mai mult decât de actul efectiv de a face dragoste. Obţinerea unei relaţii sexuale pentru ea va garanta un nivel ridicat de pasiune şi de echilibru.

Femeia Scorpion

Femeile care sunt născute sub acest semn zodiacal sunt considerate a fi cele mai misterioase şi mai sexy,din toate celelalte semne zodiacale. Ea este extrem de atractivă şi pasionată de partenerul ei. Se bucură de dragoste,de plăcerea iubitului. Ea percepe sexul un instrument de comunicare.

Femeia Săgetător

Te întrebi cum se descurcă femeia Săgetător în dormitor? Ea este un partener calificat care se asigură că partenerul ei se bucură de toată atenţia. Îi place să încerce noi poziţii sexuale şi să se joace. Din moment ce ea este foarte pasională,se va bucura de cele mai bune momente.

Femeia Capricorn

Femeii Capricorn îi place să fie independentă,şi într-o relaţie este şi mai independentă. Ea ştie care este diferenţa dintre dragoste şi sex,şi nu o să cedeze niciodată de la prima întâlnire. Din punct de vedere sexual,femeia Capricorn este foarte pasională,şi întotdeauna gata de a încerca lucruri noi în pat.

  Femeia Vărsător    

Trăsăturile sexuale ale femeii Vărsător arată că este dintr-o bucată,atunci când vine vorba de aventuri sexuale. Ea este gata întotdeauna să îşi asume riscuri şi să fie cât mai aventuroasăîn dormitor. Aceasta crede că sexul este principalul mod de a satisface poftele.

Femeia Peşti

Aceasa este cea care impune respect total pentru feminitatea ei. Sexul pentru femeia Peşti este preţios şi nu se joacă cu asta. Ea se bucură de sex foarte mult şi îi place uneori imprevizibilitatea. Ea pune sexul şi emoţia într-o singură categorie.Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg