Zodii care se gândesc doar la sex

1 71809 original jpg jpeg

Un bărbat, o femeie, fluturi în stomac, mângâieri senzuale şi gata, flacăra pasiunii s-a aprins, deci avem toate ingredientele pentru o noapte fierbinte ca la carte. Ei bine, nu e chiar aşa. Se pare că dorinţa de a face sex este influenţată şi de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Unele zodii au sexul în sânge,aşa că,de la o partidă la alta,nu fac decât să se gândească la cât de bine a fost sau cât de mult îşi doresc să repete experienţa.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpion ocupă ultimul loc din topul celor care se gândesc doar la sex. Deşi se bucură de fiecare moment de intimidate,acestea nu îşi doresc aventuri de-o noapte. Pentru ele,plăcerea de a face dragoste constă tocmai în a se dedica unui partener stabil,pentru că vor să se simtă mai întâi răsfăţate şi iubite şi abia apoi dorite. Interesant este că fanteziile lor sexuale nu includ vreun actor şarmant,plin de muşchi,ci doar pe partenerul lor stabil.

Fecioară

Pentru că par familiste convinse şi gospodine dedicate,Fecioarele nu dau de bănuit că s-ar gândi mult la sex. Cine le vede chipul inocent şi pudicitatea pe care o afişează în public,ar crede că acestea sunt cu adevărat virgine. În realitate,în fiecare nativă arde o flacăra a pasiunii greu de ţinut în frâu,motiv pentru care fac tot posibilul să transforme o noapte de amor într-o noapte de neuitat. Lumânările parfumate,căpşunile şi frişca,muzica în surdină,totul trebuie să formeze o unitate perfectă pentru o noapte fierbinte. Sexul este un subiect intim pentru ele,dar asta nu înseamnă că nu se gândesc şi la altcineva afară de partenerul stabil.

Leu

Dacă este cineva care să pună mare accent pe sex,acela este Leul. În cazul în care partenerul nu se ridică la nivelul aşteptărilor,mai bine renunţă la relaţie decât să se mulţumească cu o partidă pe fugă. Când găseşte bărbatul alături de care să pună în practică orice fantezie,va face tot posibilul să îl ţină aproape. Erotismul Leului însă nu înseamnă doar partida în sine,ci cuprinde mult mai multe elemente,de la cadouri,la vorbe şoptite şi mângâieri tandre.

Taur

Femeia Taur ştie să uimească în dormitor. De aceea,partenerul ei nu o va auzi niciodată spunând că o doare capul,nici chiar când se simte rău cu adevărat. Una dintre plăcerile ei vinovate este sexul,aşa că o noapte de amor funcţionează ca o terapie pentru ea. Nu doar că se gândeşte foarte des,dar trece şi la acţiune dacă are cu cine. Dacă nu,s-a inventat vibratorul.

Gemeni

La capitolul sex nu este nimeni care să întreacă Gemenii. Nativa are atâta imaginaţie şi atât de multe fantezii sexuale încât nu acceptă un refuz. Nu poţi să ţii pasul cu ea,îşi va găsi rapid un alt partener sau mai mulţi care pot să o satisfacă.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg