Zodiile care reacţionează urât la boli şi doctori

1 74404 original jpg jpeg

Ştiai că există persoane care atunci când se îmbolnăvesc preferă să nege cu desăvâşire că au o problemă de sănătate? Acestea ajung la medic doar în caz de forţă majoră. Am făcut un top cu nativii din zodiac care devin pacienţi dificili când dau nas în nas cu boala.

Astrologii cred că cele mai speriate zodii de afecţiuni şi doctori sunt şi cele care dezvoltă tendinţe ipohondre.

Gemeni

Comunicativi şi în general optimişti,nativii în această zodie sunt vulnerabili la stări de anxietate,surmenaj,răni la nivelul umerilor şi al umerilor şi riscă să sufere de boli pulmonare.

Toate acestea nu-i împiedică să devină pacienţi dificili,pentru că nu suportă să fie bolnavi. Ba mai mult,vor să se facă bine rapid. Au tendinţa să ascundă că nu se simt bine,pentru că nu se simt în largul lor când merg la medic.

Rac

În cele mai multe cazuri,nativii acestei zodii au probleme cu retenţia de lichide în organism,pot suferi de afecţiuni ale sistemului digestiv,intoxicaţii sau probleme ale vezicii urinare.

Dacă devin victimele acestor boli,racii se transformă în persoane irascibile şi nu suportă pe nimeni în preajma lor. Totuşi,au încredere în medici. Însă au şi tendinţe ipohondre.

Balanţă

Pentru că au tendinţă către leneveală,nativii în balanţă pot suferi de migrene persistente,pentru că nu fac mişcare şi nu-şi oxigenează creierul. Sunt predispuşi la afecţiuni renale,afecţiuni hormonale şi infecţii ale tractului urinar.

Când au probleme,balanţele se retrag în carapacea lor,în timp ce aleargă pe la medici,în căutarea diagnosticului perfect. Şi când cred că au tratamentul optim,încearcă şi variantele alternative,de exemplu remediile homeopate.

Scorpion

Aceşti nativi pot dezvolta boli la nivelul aparatului genital şi a aparatului digestiv. Pentru că au o teamă nativă de spitale şi doctori,scorpionii nu explică bine,în mod intenţionat,simptomele resimţite,crezând că aşa vor scăpa nu doar de medici,ci şi de boală.

Se îmbolnăvesc dacă nu duc o viaţă plină de provocări şi dacă sunt obligaţi să ia parte la certuri,despărţiri şi pierderea locului de muncă.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg