Zodiile care simt nevoia de admiraţie

1 66355 original jpg jpeg

Pe faţă sau în secret, femeile în general îşi doresc să fie apreciate şi iubite, însă unele zodii predispun la o sensibilitate mai mare. Află dacă nu te numeri printre nativele dependente de admiraţia celorlalţi.

Berbec

Nativele în Berbec au nevoie să fie în centrul atenţiei mai ales în cuplu. Aşteaptă de la aleşii lor să fie fideli,de aceea nu tolerează ca aceştia să calce strâmb şi încheie orice fel de relaţie dacă află că nu mai sunt singurele din viaţa lor. De asemenea,îşi doresc să li se evidenţieze talentele,indiferent în ce domeniu.

Taur

Pentru cele născute în zodiac Taur este important să fie apreciate de parteneri pentru senzualitate. Nu accept pe cei care le dezamăgesc sau nu-şi ţin promisiunile,acestea fiind pentru ei forme de a le arăta lipsa de respect şi de apreciare.

Rac

Cum sunt foarte sigure că muncesc din greu pentru a asigura liniştea financiară şi securitatea familiei lor,nativele în Rac tânjesc după apreciere din partea celor dragi,cu precădere a partenerului. Se aşteaptă să primească laude când gătesc şi ca acesta să observe eforturile depuse pentru familie. Femeile Rac simt nevoia să fie dorite şi iubite şi pe plan profesional.

Leu

Generoase,romantic,extrovertite,nativele în Leu nu uită pe cei care le rănesc orgoliul şi nu le arată aprecierea. În special în dragoste sunt dependente de afecţiunea şi dovezile de iubire ale partenerului. Au permanent nevoie să se ştie pe primul loc în inima celui drag,iar dacă el încetează să-şi demonstreze adoraţia,frustrările care se adună pot duce la destrămarea cuplului.

Fecioară

Cu toate că nu doreşte să facă asta cunoscut,femeile născute în zodia Fecioară sunt sensibile şi-ţi doresc să fie apreciate mai mult pentru tot ceea ce fac,pentru talentele lor. Când sunt jignite sau rănite emoţional,nu o arată. Simt nevoia să se facă utile şi să joace un rol important în vieţile celor din jur,mai ales a celor dragi lor. Chiar şi în relaţia de cuplu,ele sunt afectuoase,loiale şi-l fac fericit pe alesul lor numai dacă le face să se simtă speciale şi sunt valorizate de acesta.

Scorpion

În plan afectiv îndeosebi,nativele în Scorpion sunt atrase de bărbaţi care le apreciază la adevărata valoare şi vor rămâne alături de ei atâta vreme cât se vor simţi respectate şi răsfăţate. În general,ele au nevoie să fie valorizate şi oferă tot ce au mai bun dacă îşi dau seama că primesc în egală măsură tot ceea ce li se cuvine.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg