După ce a acumulat experienţa a două sezoane, Gina Pistol a crezut că le-a văzut şi le-a trăit pe toate. N-a fost aşa! Vedeta a trait un adevărat coşmar atunci când a fost nevoită să stea ore bune în soarele arzător al Asiei. 

Carmen Brumă, replică genială pentru cârcotaşi: "Văd atât de multă lume preocupată de fundul meu. Zic să-l vedeţi mai bine"

„Ştiam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simţi efectiv cum îţi ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecţie 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă priveşte am avut probleme şi cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpiraţiei nu stă nimic pe faţă', a povestit Gina Pistol, potrivit a1.ro.

"De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfăşurător al următoarelor două luni. Cea mai tare experienţă de până acum, din Filipine, a fost călătoria şi în special aterizarea pe apă cu un hidroavion.

Dana Războiu, mărturisiri dureroase după divorţ: ”Am făcut terapie. Acum sunt şi mamă şi tată pentru copii!”

Am filmat intro-ul unei ediţii în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaţionale. A fost o experienţă incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deşi am stat un pic încordată când simţeam şi vedeam ce curbe ia avionul…Senzaţionale sunt şi  temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viaţa mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil şi mã gândesc cu groază la ce simt şi cât de greu le este concurenţilor noştri", a povestit Gina despre filmările din Filipine.