Până la sfârşitul anilor '80, actorul Alec Baldwin a dovedit că este talentat. Cu toate acestea, abia când a trecut de la genul soap opera la comedii şi emisiuni televizate, a devenit popular. În 2020, rolul ex-preşedintelui Donald Trump din emisiunea „Saturday Night Live‟ i-a adus un premiu Emmy şi mulţi fani. Totuşi, cariera lui Baldwin n-a fost lipsită de probleme. În 2013, emisiunea lui săptămânală de la postul de televiziune MSNBC a fost anulată după ce a adresat unui fotograf o insultă homofobă. În 1995, Baldwin a lovit un fotograf pentru a-şi proteja fiica nou-născută de paparazzi. Dincolo de acestea, în anul 2009, pentru o simplă glumă a fost interzis în Filipine.

Alec Baldwin a jignit un senator filipinez

În anul 2009, actorul Alec Baldwin se afla între cele două căsătorii ale sale. Divorţase de Kim Basinger, în 2002, urmând să se căsătorească cu actuala sa soţie, Hilaria, în 2012. Nu vedea cu ochi buni instituţia căsătoriei, despre care a glumit în timpul unei apariţii la „The Late Show with David Letterman‟. Ca răspuns la întrebarea gazdei despre căsătorie, Alec a spus că se gândeşte să caute o mireasă filipineză prin corespondenţă sau una rusă.

Poate că a fost o glumă inofensivă, dar senatoarei filipineze Ramon Revilla nu i s-a părut amuzantă. Potrivit publicaţiei „NBC Washington‟, ea l-a numit pe Alec „arogant” pentru că a făcut acea declaraţie, pe care a considerat-o „insensibilă şi o insultă la adresa a milioane de filipinezi”. Revilla a spus, de asemenea, că Filipine are o lege care interzice căsătoria la comandă, ba chiar l-a invitat în ţara ei natală pentru a vedea ce haos va isca sosirea lui.

Nu a fost prima dată când Baldwin sa avut necazuri, dar a încercat să-şi ceară scuze: „Comentariile unor oficiali guvernamentali din Filipine nu sunt o surpriză pentru mine. Nici măcar cel al unei foste vedete de film de acţiune devenită senator care mi-a făcut semn să vin în Filipine, astfel încât să mă poată învinge‟. A profitat şi de platforma lui pentru a sensibiliza traficul sexual, dar se părea că este prea puţin şi prea târziu.

Citeşte şi:

Top 7 cele mai reuşite moduri în care celebrităţile au anunţat că vor deveni părinţi de fată sau băiat. Alec Balwin, printre cei mai fericiţi tătici

În ciuda unei scrisori prin care îşi cerea scuze, comisarul pentru imigraţie din Filipine, Marcelino Libanan, a lansat o declaraţie care interzicea lui Baldwin să intre în Filipine. „Prin faptul că se află pe lista neagră a biroului, lui Baldwin i se interzice intrarea în ţară, deoarece este considerat indezirabil‟, a conchis Libanan. Nu este clar dacă Baldwin a încercat să viziteze Filipine în ciuda interdicţiei, dar senatorul Ramon Revilla părea să vorbească serios în privinţa ameninţărilor.

Paris Hilton n-a trecut de porţile unui aeroport din Japonia