În viaţă, există profesii care sunt transmise de la părinte la copil. Acest lucru este valabil şi la Hollywood, printre vedetele de film, de renume mondial. În timp ce unii copii rămân în umbra părinţilor celebri şi se bucură de o viaţă confortabilă, există şi excepţii - copiii care au muncit mai mult decât părinţii lor, au devenit mai cunoscuţi şi au câştigat mai mulţi bani şi mai multe premii. Cine sunt ei? Află din rândurile de mai jos!

Gwyneth Paltrow

Modelul american, Gwyneth Paltrow, provine dintr-o familie în care ambii părinţi erau cunoscuţi în anii ’90. Mama lui Gwyneth, actriţa Blythe Danner, este câştigătoarea unui Glob de Aur, iar tată ei, regretatul producător şi scriitor Bruce Paltrow, a fost nominalizat la 9 Primetime Emmy şi s-a bucurat de 2 victorii. Însă Gwyneth a fost nominalizată la 52 de premii, dintre care a câştigat 22. Printre acestea se află şi un Oscar, pentru „cea mai bună actriţă în rol principal‟. De asemenea, pe lângă succesul său premiat, ea este şi autorul unei cărţi şi are un site web despre stil de viaţă sănătos.

Citeşte şi: Au devenit faimoşi peste noapte! Artişti care au prins rolul potrivit în filme cu încasări uriaşe 

Michael Douglas

Legendarul şi regretatul Kirk Douglas (actor, director de film, producător şi scriitor) a primit un Oscar pentru rolul lui Spartacus şi s-a bucurat, de asemenea, de alte 11 premii şi nominalizări. Fiul său, Michael, a filmat 60 de filme, a câştigat peste 20 de premii şi are o avere impresionantă de peste 300 de milioane de dolari. De asemenea, poate că nu este un premiu, dar Michael are una dintre cele mai frumoase soţii, din lume, Catherine Zeta-Jones.