De ceva timp însă, reîncep să câştige tot mai mult teren, aşa că fie le recondiţionezi pe cele pe care le-ai păstrat de-a lungul vremii, fie îţi iei altele noi, care să se potrivească cu ce mai ai prin garderobă.

Colierele de plastic

Îţi mai aminteşti modelele de coliere din plastic,prinse chiar în jurul gâtului? În anii 90,multe fetiţe sau tinere purtau astfel de accesorii. Pe atunci,se potriveau cam la orice ţinută,mai ales dacă erau de culoare închisă.

Dacă vrei să foloseşti o astfel de piesă în zilele noastre,lucrurile s-au mai schimbat. Este bine să combini colierul de plastic cu haine din materiale largi,cât mai relaxate,foarte colorate şi,de ce nu,imprimate în fel şi chip.

Dacă accesoriul este foarte colorat,alege haine care să contrasteze cu el sau uni,pentru a nu încărca excesiv ţinuta. Obiectele într-o singură nuanţă,cât mai simple,merg de minune cu bluzele colorate şi înflorate,cu pantalonii cu imprimeuri şi pălăriile de vară cu boruri largi.

Diverse modele de salopete

Scurte sau lungi,foarte colorate sau în nuanţe timide,largi sau mulate pe corp,din denim ori alte materiale,de vară sau pentru anotimpul rece – salopetele încep să se regăsească tot mai des în garderoba femeii moderne.

Pot fi foarte uşor de asortat cu o încălţăminte joasă sau înaltă şi,în funcţie de cum le accesorizezi,pot fi atât elegante,cât şi potrivite pentru o ţinută de oraş ori de vacanţă. Dacă nu vrei să iei o geantă cu tine la plimbare,buzunarele salopetei pot ascunde lucrurile de care nu te poţi lipsi:portofelul,un ruj,telefonul etc.

Bandane în fel şi chip

Te-ai plictisit de colierele masive care au tot fost la modă în ultima perioadă şi vrei să dai o pată de culoare ţinutei? Ei bine,înlocuieşte-le cu o piesă de care cu siguranţă îţi aminteşti:celebra bandană cu care obişnuiai să-ţi prinzi părul în anii 90.

O poţi purta atât deasupra unei bluze sau a unui tricou ori a unui top,cât şi ca să acopere un decolteu prea generos ori să înveseleasă o ţinută. Ai grijă însă ca bandana aleasă să se potrivească atât ca material,cât şi ca nuanţe,cu articolele de îmbrăcăminte.