Sunt unele imprimeuri şi modele de haine care pot face minuni în ceea ce priveşte silueta ta,şi de care ar trebui să ţii cont atunci când mergi la cumpărături.


Citeşte şi:

Ce haine ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Ai întâlnire?Iată ce spun despre tine hainele alese


Culorile simple

Desigur ştim că negru subţiază silueta şi ne ajută să părem mai subţiri,însă culorile simple pot fi de asemenea de folos. Îmbracă o pereche de pantaloni negri cu un tricou crem,roz pal sau ivoire şi vei vedea un efect surprinzător.

Dungile diagonale

Dungile diagonale pot păcăli uşor ochiul. Cele care sunt orientate spre centru oferă un efect curbat şi astfel talia ta devine mai subţire. Poţi alege între dungile subţiri şi cele mai groase,în funcţie de cum te avantajează fiecare.

Dungile verticale

În materie de imprimeuri,putem spune că dungile verticale sunt aliatele noastre. Dacă vrem să părem mai slabe şi mai înalte,trebuie să alegem acest imprimeu fără a sta pe gânduri. Evită,însă,să asociezi o pereche de pantaloni în dungi,cu o bluză tot în dungi. Dacă,de exemplu,pantalonii sunt în dungi,asigură-te că bluza este într-o culoare simplă.

Broderia

Alegerea unei bluze cu broderie poate distrage ochiul de la zonele cu probleme,de exemplu din jurul taliei. Modelul broderiei poate fi unul complex,sau pur fi simplu poate fi la marginea manşetelor cusut subtil. Ţine cont de aceste sfaturi când mergi la cumpărături şi vei observa o îmbunătăţire a aspectului fizic.