,,Familia mea, orchestra mea, albumele mele, emisiunile la care am participat, oamenii pe care i-am cunoscut, drumurile pe care le-am făcut, concertele la care am participat, toate astea şi încă multe altele care ma înconjoară şi la care ţin nu apăreau in viaţa mea fără evenimentul din 1989, căruia i-am spus: REVOLUTIE. Atunci, am cunoscut libertatea, un concept pe care de #30ani încerc sa îl înţeleg şi sa ma bucur de el in cel mai onest şi uman mod cu putinţa. Hai sa ne bucurăm de libertatea celor #30ani“, ne îndeamnă Horia Brenciu.

Atent la toate detaliile, de la playlist la detalii care ţin de producţie şi la tot ceea ce ţine de transmiterea unei emoţii într-un mod cât mai autentic, Horia Brenciu le promite fanilor săi şi nu numai un show care merită să fie văzut. „De ce? Pentru că va fi despre viaţă, despre muzică, despre melodii pe care le iubeşti, despre România, despre invitaţi speciali care te vor încânta. ,,Voi aduce un omagiu muzicii rock, celei care ne dădea libertate înainte de ’89”, dezvăluie Horia Brenciu

Printre invitaţii surpriză care vor urca pe aceeaşi scenă cu Horia se numără şi Feli, alături de care artistul a scos piesa „Prizonier”, dar şi concurenţi de la Vocea României care fac parte din echipa lui şi micuţii talentaţi de la Academia de Arte Horia Brenciu.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, staţia de metrou Unirii 1 şi online pe: https://vandbilete.ro/, https://www.blt.ro/, https://www.eventim.ro/ro/, https://www.iabilet.ro/, https://www.entertix.ro/, https://www.myticket.ro/, http://bilete.salapalatului.ro/.