Urmează o perioadă mai calmă pentru cei mai mulţi dintre nativi, odată ce Mercur şi Jupiter nu vor mai fi retrograde. Jupiter este o planetă care are efecte reduse în perioada în care retrogradează, deşi poate avea un impact important asupra stimei de sine, deoarece această planetă guvernează dezvoltarea personală. Bucură-te de un plus de încredere din partea ei. Din 20 octombrie, când este Lună plină în Berbec, ai ocazia să-ţi duci la bun sfârşit planurile făcute la începutul acestei luni. Acest lucru ar putea însemna să-ţi exprimi adevăratele sentimente faţă de cineva drag sau chiar să-ţi duci la relaţia la un alt nivel, logodna.

Pe 23 octombrie, odată cu intrarea în zodia Scorpion, vei fi mai pasional şi mai deschis spre intimitate profundă. Cu toate acestea, această zodie poate veni şi cu o înclinaţie spre manipulare, gelozie şi obsesii. Când Marte, care guvernează sexualitatea şi agresivitatea, intră în Scorpion, pe 30 octombrie, acordă-ţi tot timpul necesar pentru a te linişti şi a rezista oricărei tentaţii de a urmări fiecare mişcare a partenerului pe reţelele sociale!

Citeşte şi:

Ce calităţi admiră la tine cei din jur, în funcţie de zodia în care te-ai născut

Berbec

Perioada vine cu echilibru astral, cu schimbări pozitive în afaceri, muncă şi consolidarea statutului social. Căutarea de parteneri sau noi angajaţi este reuşită, iar voi puteţi aduna în jur o echipă de oameni cu aceleaşi idei. Este, de asemenea, un moment bun pentru învăţare, activitate intelectuală, vorbire în public şi extinderea conexiunilor sociale. Călătoriile romantice pot fi memorabile şi pot duce la o căsătorie sau pot crea legături de durată.