Berbec

Destinaţie de vacanţă:În vara asta,mergi la mare! Nisipul şi valurile vor fi decorul ideal pentru relaxarea de care ai nevoie.

Bani:Aşteaptă-te la o perioadă plină de evenimente neaşteptate. Pe moment,te bucuri de câştiguri rapide. Nici după concediu n-o să ai grija zilei de mâine,însă nu-ţi vei mai permite chiar o vacanţă de patru stele.

Cuplu:Din 10 iulie,te bucuri de o perioadă romantică. Astrele favorizează armonia. Vei petrece seri doar în compania iubitului tău. Spre sfârşitul lunii,pasiunea se intensifică şi puneţi la cale noi proiecte în doi.

Taur

Destinaţie de vacanţă:Alege un loc aproape de casă,fie că-i vorba despre o pensiune la ţară,despre o cabană de munte sau despre un hotel de la malul mării.

Bani:Astrele îţi aduc în această vară numeroase oportunităţi financiare. Te poţi gândi la reluarea unor studii sau la achiziţiile pe care le-ai tot amânat. Gata,ai scăpat de grija banilor!

Cuplu:Te implici în relaţie mai mult ca niciodată. Încearcă totuşi să nu-ţi sufoci partenerul. E o perioadă în care sunteţi mai apropiaţi ca oricând şi puteţi plănui să aveţi un copil. Lasă-te mai mult condusă de emoţii.

Gemeni

Destinaţie de vacanţă:Alege un loc pe care nu l-ai mai vizitat,în care să evadezi în vara asta. Astrele îţi recomandă spaţiile agitate. Ideal ar fi un oraş străin!

Bani:Cele mai mari satisfacţii financiare le ai,în această vară,de pe urma activităţilor pe cont propriu,cum ar fi o mică afacere. Iulie şi august sunt luni în care tu continui să munceşti şi să fii pe drumuri,dar câştigurile nu se lasă aşteptate.

Cuplu:Se anunţă o vară frumoasă. Pregăteşte-te să fii admirată şi răsfăţată! De la mijlocul lunii iulie,plănuieşti împreună cu partenerul să faceţi noi achiziţii. Dacă încă nu v-aţi cumpărat o casă,acum poate fi momentul!

Rac

Destinaţie de vacanţă:Orice loc din apropierea unei ape. Nu contează că-i mare,lac sau râu,vei uita de griji înotând sau doar stând la soare.

Bani:În 2012,cariera şi banii sunt domeniul care te interesează cel mai mult. Munceşti din greu,dar banii nu vin aşa cum ai vrea. Totuşi,în perioada iulie-august ţi-ar putea intra în cont o sumă consis­tentă.

Cuplu:Eşti sensibilă,simţi nevoia de afecţiune şi de timp petrecut doar cu cel de lângă tine. Nativele din prima decadă se pot confrunta cu o situaţie dificilă în cuplu la începutul lui iulie,când îşi pun întrebări şi trebuie să ia decizii importante.

Leu

Destinaţie de vacanţă:Te simţi în elementul tău în locurile însorite. Pe plajă,în deşert,în Deltă,oriunde poţi profita de soare şi de nisip.

Bani:Se anunţă o vară cu satisfacţii materiale. E momentul să faci un pas important în carieră. Veniturile tale par să crească.

Cuplu:Lucrurile în dragoste trec sub semnul raţiunii. A trecut vremea pasiunii nebune,este vremea lucidităţii! Primează comunicarea şi interesele comune. Iei decizii inteligente,cu simţ practic.

Fecioară

Destinaţie de vacanţă:Simţi nevoia să fii departe de orice obligaţie profesională. Ce zici de o vacanţă pe-o plajă deloc aglomerată?

Bani:Astrele îţi pot aduce o schimbare bruscă în carieră! Prioritară pentru tine este satisfacţia materială. Devii mai organizată şi mai înţeleaptă şi asta va dura ani buni de acum încolo.

Cuplu:Vara aduce o apropiere în cuplul tău.  De acum,lucrurile se liniştesc pentru tine. Profită de serile de vară,la o cină romantică şi un vin bun!

Balanţă

Destinaţie de vacanţă:Vei fi atrasă de un loc cu o cultură bogată în spate,un bătrân oraş din Europa sau din ţară.

Bani:Astrele favorizează din iulie banii veniţi prin intermediul altora. Personal,în 2012 încerci să clădeşti ceva solid pentru carieră,iar câştigurile vin abia în a doua jumătate a anului.

Cuplu:O vară a provocărilor amoroase,ca de altfel toţi anii ce vor urma până în 2018. Evenimentele se datorează prezenţei lui Uranus,care te obligă să-ţi înfrunţi prejudecăţile. Trebuie să te adaptezi la o viaţă sentimentală modernă şi curajoasă.

Scorpion

Destinaţie de vacanţă:Ai putea să-ţi faci planuri îndrăzneţe,pentru că anul ăsta se pare că-ţi permiţi. Astrele îţi spun să te relaxezi,să pescuieşti sau să înveţi să zbori.

Bani:Aşteaptă-te la câştiguri de zile mari. Eforturile îţi sunt răsplătite. Din iulie,îţi lărgeşti cercul cunoştinţelor sus-puse şi poţi semna contracte avantajoase. August îţi aduce însă neînţelegeri la locul de muncă.

Cuplu:Aşteaptă-te la promisiuni frumoase şi la pasiune. Romanticul Neptun iese din zodia ta în august,luând cu el senzualitatea şi vraja.

Săgetător

Destinaţie de vacanţă:Vei alege tot un loc care să te solicite din plin. Te tentează căţărările pe munte sau sporturile la malul mării.

Bani:Pe 15 iulie vei avea parte de câştiguri substanţiale. Spiritul tău de aventură nu lipseşte nici pe plan profesional. Eşti creativă,munceşti mult şi câştigi bine.

Cuplu:Se anunţă zile agitate pe plan sentimental. Ai grijă să nu-ţi afecteze relaţia. Ţi-ai putea pierde cu uşurinţă capul şi să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie.

Capricorn

Destinaţie de vacanţă:Nu vrei să cheltuieşti mult în concediu. Preferi mai degrabă să-ţi vizitezi rudele de la ţară sau prietenii de peste graniţă.

Bani:Începând din iulie,apar oportunităţi de câştig. Până acum,ai muncit mult,dar nu ai câştigat cine ştie ce. Resimţi din plin influenţa lui Saturn,dar tu ştii că această planetă răsplăteşte efortul susţinut şi te pedepseşte dacă trişezi.

Cuplu:Din iulie,şi tu eşti protejată de Jupiter. Marele Benefic nu-ţi poate salva însă o relaţie care nu mai funcţionează,în schimb îţi oferă o schimbare şi-ţi poate transforma visurile în realitate. Pentru că,în vara asta,înveţi din nou să visezi.

Vărsător

Destinaţie de vacanţă:Vrei să călătoreşti într-un loc exotic,dar nu ai banii necesari. Alege o plajă apropiată!

Bani:Evenimente în Casa Banilor se pot întâmpla pe la jumătatea lunii iulie. Ceva economii n-ar strica.

Cuplu:Nu prea ai parte de schimbări. Eşti ceva mai romantică în iulie şi cu mai mult chef de sex în august. Sexul însă nu va face să dispară problemele din cuplu,iar conflictele pot apărea. La fel,şi o relaţie din trecut.

Peşti

Destinaţie de vacanţă:Îţi prinde bine un loc romantic la malul mării,în care să te reapropii de partener.

Bani:Cauţi idei care să-ţi aducă bani. De la sfârşitul lui iulie vrei să te afirmi pe plan profesional,mai ales în domenii legate de scris sau de zona comercială. August se anunţă o lună dificilă.

Cuplu:Pasiunea se instalează în relaţia ta încă de la începutul verii. Căsniciile vor avea de câştigat,dar nu pe termen lung,pentru că toamna va readuce în discuţie probleme mai vechi. Ca o iubire de-o vară,după care-ncepe iar furtuna.