Iată ce îţi rezervă astrele, pentru zodia ta, în horoscopul de weekend:

Berbec

Crezi că viaţă ta amoroasă ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Dacă da, fii pe faza pentru că acest weekend poate fi în mod special strălucitor şi cu vibraţii ridicate pentru dragoste. Foarte posibil să înceapă şi o nouă iubire. Că atare, treci la iubit !

Taur

Viaţă ta amoroasă poate fi un aspect extrem de personal pentru ţine acum, deci timp de calitate departe de lume împreună cu persoană iubita pare a fi ideea cea mai bună pentru ţine. Orice speri sau îţi doreşţi să obţîi pe plan domestic alături de jumătatea ta se va realiza numai în spiritul cooperării.

Citeşte şi: Cei mai fustangii bărbaţi ai zodiacului! Nu pot rămâne cu o singură femeie

Gemeni

Orice aspect dintre ţine şi persoană iubita poate fi foarte pozitiv în aceste zile şi orice conversaţie poate include planuri îndrăzneţe şi curajoase pentru viitorul vostru comun. Dacă urmează să pleci într-o vacanţă, te aşteaptă clipe de mare satisfacţie şi distracţie şi noi uşi vi se vor deschide pentru ambii.

Rac

Aspectele astrale favorabile ale acestor zile te vor face să te tot gândeşţi la o nouă poveste de iubire dacă să o continui sau nu. Poţi fi în starea de spirit de a evalua avantajele şi dezavantajele de până acum şi dornic să iei o decizie. 

Leu

Se anunţă un weekend favorabil iubirii aşa cum a fost dealtfel întreagă săptămâna. Tu eşţi una din cele mai romantice zodii deci eşţi pregătit să te comiţi unui nou aranjament amoros sau să îi arăţi actualului partener cât de mult ţii la el/ea şi să o faci într-un mod creativ. 

Fecioară

Combinaţii pozitive cosmice ale momentului îţi vor activă sentimente foarte bune care vor ţâşni din interiorul tău precum bulele într-o cupa de şampanie, iar asemenea stare va avea efect direct benefic asupra relaţiei tale. Poate că te vei simţi brusc mult mai optimist, aşa încât orice dificultăţi ar fi într-o relaţie vei simţi că ele se îndreaptă spre mult mai bine pentru voi.

Balanţă

Eşţi pregătit pentru o nouă poveste de amor ? Cu aspectele astrale favorabile din aceste zile, vei avea toate sistemele în stare maximă de funcţionare pentru aşa ceva. Dacă ai un interes pentru cineva, lasă-te purtat de instinct şi de inima şi ai răbdare

Citeşte şi: Cele 5 zodii lângă care trăieşti ani fericiţi până la adânci bătrâneţi


Scorpion

În aceste zile pot apărea unele aspecte ce ţîn de putere în relaţia ta de cuplu, graţie unor influenţe astrale din această perioada, iar acestea vor fi un punct de interes pentru ţine. Poate fi vorba de subiecte mai mari sau mai mici dar importante, deci e bine să îţi verbalizezi punctul de vedere în loc să taci şi să te prefaci că nu ai nimic de spus. Dacă eşţi singur, calităţile tale carismatice şi prezenţa ta că de star sunt active şi pot atrage multă atenţie. Poţi fi chiar răsfăţat de mai multe persoane, aşa încât să ai de unde alege.

Săgetător

Strălucesc cumva raze de iubire deasupra ta acum ? O combinaţie benefică de energii ce implică planete pozitive sugerează că aşa trebuie să fie. Eşţi ajutat astral că orice întârzieri în derularea unei noi poveşti de dragoste să se rezolve cu uşurinţă. 

Capricorn

Puternice influenţe astrale ale momentului în sectorul tău social pot duce la pasiuni spumoase şi la sentimente ce cresc din ce în ce mai mult. Fii deschis la orice ocazii sociale ţi se prezintă pentru că nu ştii cine îţi cucereşte inima dintr-o privire.

Vărsător

Acesta poate fi un weekend foarte înălţător pentru ţine în care vei vedea cum tu şi persoană iubita va învârtiţi în cercuri sociale noi sau decideţi să deveniţi mai implicăţi în varii activităţi în comunitate şi societate. 

Peşţi

Una din cele mai posibile situaţii susţinute astral pentru acest weekend este startul unei poveşţi romantice care poate fi plină de entuziasm, adrenalină şi simţire profundă. Fie că întâlneşti pe cineva la sala de sport, fie în altă parte, pasiunile comune vor fi ceva ce va leagă. Cuvântul cheie al weekendului îţi este clar, da ? Pasiunea.

Sursa: sfatulparintilor.ro