Află ce-ţi rezervă horoscopul de weekend 21-22 septembrie, pentru zodia ta, potrivit jurnalul.ro!
 
Berbec
 
Interacţionezi cu oameni noi care te ajută să fii mai aproape de partea spirituală a lucrurilor. În acest weekend reuşeşti să te încarci cu multă energie pozitivă.
 
Taur
 
Încerci să te reconectezi cu propria persoană, iar pe lângă timpul pe care îl petreci singuri reuşeşti să găseşti timp şi pentru persoana iubită. La finalul weekendului simţi că ţi-ai atins obiectivul.
 
Gemeni
 
Comunicarea este cheia, în acest weekend. Reuşeşti să comunici eficient cu oamenii din jurul tău şi, mai mult, ţi se deschid noi portiţe profesionale pe care nu vrei să le ratezi.
 
Rac
 
Te concentrezi foarte mult pe tot ce ţine de trecut şi vrei să reuşeşti să îţi înţelegi mai bine deciziile din trecut. Analizezi fiecare experienţă prin care ai trecut şi vrei să înveţi mai multe lucruri despre tine.
Leu
Interacţionezi cu foarte mulţi oameni. Socializezi mai mult decât în mod normal şi participi la tot felul de evenimente care te aduc în contact cu oameni influenţi din diferite industrii.
 
Fecioară
 
Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu. Discutaţi despre tot ce vă trece prin cap şi reuşiţi să vă cunoaşteţi mai bine. Relaţia trece la un alt nivel în acest weekend.
 
Balanţă
 
Simţi nevoia de a călători mai mult decât în mod normal. Dacă nu reuşeşti să pleci din oraş, cel puţin petreci timp în aer liber alături de persoane importante din viaţa ta.
 
Scorpion
 
Te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu. În plus, având în vedere programul aglomerat pe care l-ai avut în ultima vreme, te concentrezi pe organizarea mai eficientă a timpului.
 
Săgetător
 
În acest weekend reuşeşti să analizezi lucrurile mult mai în profunzime decât în mod normal. Astfel, reuşeşti să găseşti soluţii potrivite chiar şi la cele mai dificile probleme.
 
Capricorn
 
Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului şi ai de gând să o foloseşti pentru a găsi soluţii la probleme pe care le-ai tot amânat. Ai parte de un weekend foarte productiv.
 
Vărsător
 
Începi să te gândeşti mai mult la priorităţile pe care le ai şi vrei să îţi organizezi timpul în funcţie de ele. În plus, începi să acorzi mai multă atenţie pasiunilor pe care le ai.
 
Peşti
 
Te gândeşti din ce în ce mai mult la un vis pe care îl ai. Astfel, în acest weekend găseşti determinarea să munceşti pentru ceea ce îţi doreşti. O discuţie cu o persoană apropiată te ajută să ai mai multă încredere în tine.