Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade. Altfel spus, fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine. 

Află ce zodie eşti în horoscopul indian, în funcţie de data naşterii

Iată ce ţi-a pregătit horoscopul indian pentru săptămâna 22-28 aprilie 2019.

 

TAUR 
Nume sanscrit : Vrishabha

În această săptămână, taurii care sunt implicaţi în relaţii de lungă durată pot face pasul cel mare.  Poate că un eşec anterior te-a împiedicat să mergi mai departe în relaţie, însă acum simţi că este momentul potrivit. 

GEMENI
Nume sanscrit : Mithuna

Astrele sunt de partea ta în săptămâna 22-28 aprilie, astfel că e momentul să începi afacerea pe care o plănuieşti de ceva vreme. Ai noroc şi în dragoste. S-ar putea să îţi întâlneşti sufletul pereche. 

RAC 
Nume sanscrit : Karkataka

Racii vor avea succes pe plan profesional, dacă îndrăznesc să iasă de sub carapace şi să creadă în ei.  Acum este momentul tău. Acţionează şi rezultatele se vor vedea!

LEU 
Nume sanscrit : Shimha

Există şanse mari de promovare în această săptămână! Lucrurile merg aşa cum aţi plănuit, aşadar aşteptaţi-vă să primiţi funcţia la care speraţi sau o mărire de salariu.

 

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro