Berbec 

Oricât de prezent vei fi în zilele ce urmează, gândul tot îţi stă la planurile de viitor şi la priorităţile pe care le vei pune în acţiune. În data de 11, Chiron este retrograd şi vei intra într-o stare profundă de conexiune cu tine însuţi. Te poţi vindeca de rănile interioare dacă vei contempla mai mult asupra sentimentelor tale şi vei lăsa în urmă experienţele negative din viaţa ta. Opoziţia Soare-Jupiter poate duce la suuces şi abundenţă în plan profesional dacă vei profita de oportunităţile potrivite pentru tine. Soarele va intra în Leu şi îţi va da energia necesară pentru a fi creativ şi pentru a pune mai multă pasiune în ceea ce faci. Încearcă să fii spontan şi să te bucuri de ceea ce-ţi rezervă astrele pentru luna iulie. 

Taur

Pentru un semn de pământ, luna plină îţi poate aduce câteva incertitudini în ceea ce priveşte planurile de viitor. Data de 15 iulie aduce o opoziţie a Soarelui cu Pluto, ceea ce înseamnă iarăşi că te vei îndoi de abilităţile tale. Îţi poţi asculta intuiţia şi sentimentele pentru a lua cea mai bună decizie pentru tine atât în plan personal, cât şi în cel profesional. De la jumătatea lunii iulie spre sfârşit, vei dori să faci lucruri îndrăzneţe sau măcar ceea ce nu ai mai făcut sau simţit până acum. Ideea de a fi în centrul atenţiei nu ţi se pare neapărat rea, dar atenţie să nu depăseşti limitele! În luna iulie, vei avea tendinţa să mergi mai departe şi să lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti! 

Gemeni 

Odată ce vei trece de Luna plină din Capricorn, mai exact după data de 4 iulie, vei avea poftă să te distrezi şi să ieşi din zona ta de confort. Totodată, nu îţi vei uita propriile responsabilităţi şi le vei da de capăt sarcinilor de la locul de muncă. Ai şansa de a reflecta la sinele tău interior şi să te axezi mai mult pe pragmatism decât pe imaginaţie. Vor apărea oportunităţi la tot pasul, prin urmare vei avea ocazia de a face lucrurile mult mai bine pe viitor decât le-ai finalizat în trecut. Mercur în Rac se va afla până pe 12 iulie, ceea ce înseamnă că îţi vei relua comunicarea sau legăturile cu anumite persoane din viaţa ta. Ai o energie bună care te va ajuta să găseşti mereu cuvintele potrivite. Încearcă să nu asculţi părerea anumitor cunoştinţe până când nu le vei verifica şi nu le vei găsi o dovadă concretă. 

Rac 

Este o lună de reflectare la anumite aspecte din viaţa ta. Te poţi simţi uşor dezamăgit, însă tot ce nu te omoară, te face mai puternic! Cu cât vei înfrunta şi părţile negative sau nefinalizate care, în mod normal, îţi consumă energia, cu atât mai mult vei fi pregătit să primeşti, în viaţa ta, situaţii pozitive care să-ţi aducă împlinirea. De pe 12 iulie, poţi simţi un sentiment de uşurare şi vei constata că lucrurile ar putea deveni la normal. În ceea ce priveşte sectorul dragostei, îţi vei dori să te simţi protejat şi iubit. Este momentul ca în luna care urmează să laşi garda jos, să fii vulnerabil în faţa persoanei dragi şi să îţi exprimi propriile sentimente. 

Leu 

Luna plină din Capricorn, până pe 4 iulie, te îndeamnă să nu îţi planifici lucrurile în avans, pentru că se întâmplă să ai parte de situaţii cu final incert. Cel mai bine este să accepţi lucrurile pe care nu le poţi schimba şi să le îmbunătăţeşti pe cele pe care le poţi controla. Perioada următoare este una în care poţi avea şansa să te vindeci, mai ales dacă îţi vei da voie să priveşti în străfundurile fiinţei tale. În data de 20 iulie, vei avea un sentiment puternic de a-i proteja pe cei dragi, astfel că vei avea ocazia să suni ori să-ţi vizitezi familia sau rudele şi apropiaţii. Poţi primi des complimente că ai fost persoana potrivită în locul potrivit şi că ajutorul tău a însemnat enorm. Căldura sau iubirea pe care o vei emana în a doua parte a lunii îţi va aduce relaţii de calitate. 

Fecioară 

S-ar putea să nu prea ai multe planuri pe care să le faci acum, mai ales până la data de 4 iulie. Vei simţi presunea şi intensitatea dorinţelor tale cu privire la planurile şi priorităţile de viitor. Chiron te va ajuta să reflectezi mai bine asupra unor emoţii pe care le resimţi acum şi care te-au împiedicat să mergi mai departe. Iertarea şi compasiunea faţă de tine însuţi, dar şi faţă de ceilalţi te pot descătuşa şi te pot face să îţi vezi mai departe de drumul tău. Este timpul să te răsfeţi mai mult, să ai mai multă încredere în sine, mai ales că te aşteapră oportunităţi în viaţa ta. 

Balanţă 

Dă-ţi mai mult timp pentru a-ţi planifica ceea ce-ţi doreşti decât să acţionezi în mod spontan. Contenplarea sinelui te poate face să simţi că ai avea anumite neajunsuri, dar pentru a putea fi împlinit sau pentru a te putea vindeca trebuie să înţelegi ce sens are suferinţa pentru tine.  Răspunsurile la întrebări le poţi avea tu însuţi şi nu trebuie să le cauţi în altă parte. Speri la veşti bune din partea familiei sau a rudelor apropiate. Este o lună potrivită pentru a-ţi  mări familia, indiferent dacă te gândeşti la un copil sau dacă vrei să adopţi un animal de companie. 

Scorpion

Cu Luna plină în Capricor, te poţi simţi mult mai energic, chiar foarte vital! Gândurile tale zboară către planurile de vacanţă sau, de ce nu, către cele de viitor. Vei învăţa cum să comuni eficient cu persoanele care aduc o energie negativă în viaţa ta. Fie îi vei confrunta, în mod sănătos, cu argumente şi respect de sine, fie le vei spune “Pas“. Din a doua parte a lunii, vei conştientiza ce anume nu a mers bine în ultima perioadă şi vei avea soluţii noi la probleme din prezent. Poţi culege roadele muncii tale şi te poţi simţi uneori ca în faţa reflectoarelor. Dă-ţi voie să te simţi apreciat şi să te bucuri mai mult de meritele tale!

Săgetător

Ai tendinţa să nu termini ceea ce ai început deja, iar asta nu-ţi va aduce decât alte şi alte sarcini de făcut. Cât vrei să te mai aglomerezi cu ele? Încearcă să ai răbdare şi, ulterior, să accepţi noi proiecte şi oportunităţi. Te gândeşti să te muţi ori să renovezi vechea locuinţă, iar principala prioritate este ca cei dragi să fie în siguranţă lângă tine. Odată ce noi situaţii se vor ivi, vei avea ocazia de a simţi din nou emoţii şi sentimente, probabil şi fluturaşi în stomac. Simţi mai multă energie şi echilibru, aşa că încearcă să le menţii pe cât posibil până la sfârşitul lunii iulie. O decizie luată la momentul potrivit îţi poate schimba viaţa cu totul. 

Capricorn 

Luna iulie îţi aduce lecţii valoroase, chiar dacă tu resimţi că momentele din viaţa ta merg prost sau nu funcţionează aşa cum îţi doreşti. Chiron te învaţă cum să te ierţi atât pe tine, cât şi pe celălalt. Toată lumea face greşeli, unele mai mari decât altele, însă dacă trăieşti în trecut nu vei putea să te bucuri de viitor. La fel ca şi în cazul celorlalte semne zodiacale, vei simţi mai multă grijă şi le vei acorda mai multă atenţie celor dragi. Poate familia are nevoie de ajutorul tău sau un prieten are nevoie de un umăr de încredere pe care să poată plânge. Din a doua parte a lunii, te vei axa mai mult pe gânduri pozitive şi pe lucrurile care îţi aduc împlinirea. 

Vărsător 

Simţi că ceva îşi lipseşte, dar ce anume? Primele zile din iulie te vor găsi meditând asupra nevoilor şi dorinţelor tale. Pentru a te simţi confortabil, va fi nevoie să laşi deoparte situaţiile sau oamenii cu energii negative şi să te concentrezi mai mult pe ceea ce aduci tu bun în viaţa ta şi în a celorlalţi. Soarele intră în Leu pe 22 iulie, ceea ce îţi va aduce zile prietenoase şi distracţie cât cuprinde! Explorează-ţi mai mult partea creativă, mai ales dacă îţi va aduce laude şi beneficii. Nu este o luna potrivită în care să ignori detaliile. Ia-le în considerare mai ales atunci când faci alegeri importante în viaţă. 

Peşti 

Ai energia necesară pentru a lua cele mai bune decizii în luna iulie. Rezolvi anumite situaţii nefinalizate din trecutul tău şi îţi vei da seama care a fost contribuţia ta, reală, în acele întâmplări. Vei relua legăturile cu o persoană care îţi lipseşte de ceva timp. Astrele îţi vor stimula creativitatea şi îţi va fi foarte uşor să împărtăşeşti ideile tale cele mai îndrăzneţe. Visele tale se pot împlini dacă lupţi pentru ele şi dacă nu te dai bătut, orice ar fi. 

Sursă fotografii / Shutterstock.com