Invitată în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”, de la Antena 3, aceasta a mărturisit că eclipsa de Soare din 2 iulie va aduce energii noi, care se extind asupra problemelor de familie, în sensul că armonizează anumite lucruri, încurajează valorile tradiţionale, patriotismul, exprimarea emoţiilor şi împlinirea nevoilor sufleteşti, nu doar cele materiale şi sociale, ci şi cele spirituale.  
De asemenea, cea de-a două eclipsă de Soare ce va avea loc pe 16 iulie se va desfăşura în  semne cardinale, eclipsele în Capricorn pun mai degrabă accentul pe spiritul practic, pe organizare, obiective concrete, pe acumulare. Este o eclipsă parţială de Lună şi ne pune în situaţia de a chibzui tot ceea ce facem, chiar să ne bugetăm anumite cheltuieli. 
 
Află care sunt previziunile astrologice pentru vara anului 2019, pentru fiecare zodie în parte, mai jos:
 
HOROSCOP. Berbec: Cea mai bună modalitate de a-şi mări veniturile în perioada verii este să dea senzaţia că el este prosper, el induce la nivel de inconştient ideea de prosperitate. În jurul datei de 3 iulie, le poate aduce un nou loc de muncă. Se pot produce schimbări la locul de muncă la care sunt şi care să necesite întreaga lor capacitate creativă. Sunt extremi de creativi dacă nu ar fi şi impulsivi. Să nu se înfurie pe cineva cu care are conflicte pe Facebook, pentru că s-ar putea ca reputaţia lui să fie afectată, pentru că nu ştie cu cine se ia în gură. Va fi mult mai productiv, mai ales dacă ar lucra şi de acasă. Poate să-şi găsească la sfârşitul lui iulie ceva de acasă sau să-şi mute biroul acasă. Să evite să manipuleze sume de mari bani cash sau alte scheme de profit în ideea că se va îmbogăţi peste noapte. Nu, nu este posibil, aceste metode nu funcţionează niciodată aşa cum ar trebui. Să fie foarte atenţi. Universul îi îndeamnă să se relaxeze, să aibă grijă de corpul lor, de mintea lor, să se odihnească.
HOROSCOP. Taur: Ai şansa să îţi asumi un rol important în această vară, la locul de muncă. A fi responsabil pentru o echipă de creaţie va fi deosebit de plină de satisfacţii. Fii atent la valorile tale şi recunoaşte-ţi propria valoare, chiar dacă asta înseamnă să renunţi la aspiraţiile vechi, fii convins că vei reiniţializa adevărata ta cale. Puterea ta de persuasiune vor fi la un nivel maxim, Foloseşte-o pentru a negocia o creştere, a obţine o promovare sau ambele. Aceasta este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la interviuri şi audiţii. Este un moment pentru a te evalua pe tine însuţi şi felul în care ştii să-ţi bugetezi nevoile. Trebuie să fiţi cinstiţi în legătură cu aceasta şi dacă nu te descurci cere sfatul cuiva de specialitate, chiar dacă ţi se pare nebunesc să recunoşti un anumit lucru în faţa cuiva care trebuie să se confrunte cu propriile greşeli atunci când se ocupă de tine. Şi în timp ce sectorul de sănătate nu este în centrul atenţiei, dorinţa de a arăta şi de a te simţi bine ar putea să te încurajeze să faci nişte alegeri mai bune în ceea ce priveşte dieta şi stilul de viaţă.
HOROSCOP.  Gemeni: Pe măsură ce intri în vară, înveţi cine sunt prietenii tăi şi cine îţi este duşman. Nu toate acestea pot fi uşoare, dar fii recunoscător că poţi consolida prieteniile care contează. Fii deschis la realizările bruşte sau la visele ciudate care trezesc idei subconştiente care te împiedică să progresezi. Acestea trebuie să fie dezrădăcinate conştient. Este timpul să depui eforturi reale pentru a te alătura celorlalţi, atât la locul de muncă, cât şi în viaţa personală. Sunt foarte prietenoşi şi îşi vor face o plajă cât mai largă de prieteni şi cunoştinţe în această vară. Undeva în luna august va deveni mai conştient de limitele şi punctele sale nevralgice. Ştie ce poate să facă, dar ştie şi unde nu este tare. Învaţă să-şi ia nişte măsuri de preacauţie. Este o perioadă de testare, dar să nu dispere, conştiinţa i se intensifică, sentimentele de restricţie sau de limitare nu vor dura, până după 20 august. Să nu facă achiziţii inutile, trebuie să se limiteze la a-şi cumpăra strictul necesar, lucruri de care au nevoie. Să evite întâlniri în care se discută bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare, pentru că ei nu au capacitatea aceea de a da o idee bună. Unele practici spirituale îl pot ajuta, meditaţie, plimbări în aer liber, îl ajută să se relaxeze şi îi pune creativitatea în mişcare. Ei sunt foarte buni imaginitativi, sunt foarte buni matematicieni, dar la fel de buni pot fi scriitori, scenarişti, regizori de film. Să facă exerciţii de concentrare a atenţiei.