Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:
 
HOROSCOP BERBEC. O săptămână care aduce multe acţiuni. Îşi impun părerile, opiniile, ideile în faţa autorităţilor. De aici vin bani. De miercuri pot să-şi schimbe atitudinea faţă de o persoană pe care o iubesc. 
 
HOROSCOP TAUR. Au probleme legate de acte. Poate au un proiect valoros, dar trebuie să-l prindă. De miercuri au autoritate. 
 
HOROSCOP GEMENI. Vorbim de o săptămână care îi atenţionează în privinţa banilor. Au oportunităţi de a pleca într-o călătorie. 
 
HOROSCOP RAC. Pun accent pe partenerul de viaţă, sunt foarte exigenţi, De miercuri se gândesc mai mult la propriul lor interes. 
 
HOROSCOP LEU. Săptămâna începe energic pe plan profesional. Trebuie să vadă cu cine lucrează, cum colaborează. Au nevoie să-şi încarce bateriile. Relaţia cu partenerul de viaţă e influenţată de Luna Plină. 
 
HOROSCOP FECIOARĂ. Îşi manifestă calităţile, îşi arată tot ce au mai bun. De asta depinde modul în care decurge o colaborare. 
 
HOROSCOP BALANŢĂ. Ori îşi răstoarnă casa cu susul în jos pentru a renova ori sunt multe discuţii în familie. Au parte de multă agitaţie. 
 
HOROSCOP SCORPION. Sunt atenţi la lege şi la obligaţiile administrative şi juridice. Luni şi marţi pot discuta cu superiorii sau diverse autorităţi. Trebuie să fie mai atenţi la taxe, impozite. Luna Plină pune accent pe casă, colaborare. 
 
HOROSCOP SĂGETĂTOR. Preocupaţi de bani, restrâng cheltuielile. Luna Plină e fixată în zona moralităţii. Pot înţelege ce n-au înţeles. Pot accepta persoane pe care nu le-au acceptat. 
 
HOROSCOP CAPRICORN. Îşi analizează viaţa, mai ales dacă sunt pe punctul de a repeta o greşeală, o situaţie. Luna Plină le aduce sentimentul că pot, de ei depinde să facă schimbări în viaţa lor.