HOROSCOP BERBEC - Berbecii au o săptămână care începe formidabil, se pun lucrurile la punct şi asta este foarte bine. Joi, vineri şi sâmbătă pot face alegeri total diferite de ceea ce au făcut până acum astfel încât să îşi deschidă un culoar de afirmare. Este o săptămână în care berbecii sunt tentaţi să cheltuiască pentru propria lor pe plăcere.
 
HOROSCOP TAUR - Taurii au o săptămână cu aspect în zona comunicării. Au nevoie să înţeleagă în profunzime lucruri legate de trecutul lor.
 
HOROSCOP GEMENI - Pentru Gemeni o săptămână în care se gândesc la bani mai ales luni marţi şi miercuri. Pot depista oportunităţi şi se pot poziţiona mai bine din punct de vedere financiar. Au discuţii cu şefii marţi şi miercuri. D e joi încolo trebuie să fie atenţi din punct de vedere juridic.
 
HOROSCOP RAC- Pentru Raci o săptămână care pune accentul pe ei şi puterea lor. E posibil să ia măsuri dacă nu sunt mulţumiţi de felul în care sunt ascultaţi.
 
HOROSCOP LEU - Leii au o săptămână care aduce vindecări şi rezolvări privind un episod petrecut cu multă vreme în urmă. Luni, marţi şi miercuri au ultimele gânduri legate de acel moment, potrivit Antena 3. 
 
HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioarele îşi rezolvă o problemă sentimentală în această săptămână. Îşi pun în ordine o poveste din trecut, în a doua jumătate a săptămânii se regenerează şi au sufletul împăcat.
 
HOROSCOP BALANŢĂ - Balanţele au multe decizii de luat în săptămâna viitoare. Se repoziţionează şi de joi încolo balanţele se simt relaxate.
 
HOROSCOP SCORPION - Pentru scorpionii o săptămână care aduce în carieră putere şi bani.