Descoperă previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, mai jos:
 
HOROSCOP BERBEC - Încep săptămâna în forţă şi pot avea realizări în plan profesional. Munca şi perfecţionismul îi recomandă. E bine să ţină cont de sfaturile prietenilor, până joi. De joi încolo efectul de Lună Plină îşi spune cuvântul, mai ales în relaţiile profesionale.
 
HOROSCOP TAUR - O săptămână care începe cu multe diligenţe. Acte importante, luni. Toată săptămâna au de rezolvat tot felul de mici soluţii. Efectul de Lună Plină se simte de joi încolo, pe axa inimii, a sentimentelor.
 
HOROSCOP GEMENI - O săptămână care începe cu multe planete în zona familiei şi acolo se pot regla lucruri. Luna Plină vizează tot căminul şi familia. Sunt multe lucruri de rezolvat şi de vindecat la nivel sufletesc şi sunt şanse să se rezolve de joi încolo.
 
HOROSCOP RAC - Un accent pus pe discuţii, pe parlamentări, fie conjugale, fie profesionale. Vineri şi sâmbătă, Luna Plină poate să aducă nişte concluzii, pe care tind să le tragă pe baza intuiţiei şi a sufletului.
 
HOROSCOP LEU - Au multe planete în zona banilor, au nevoie de câştiguri din mai multe activităţi, pe care ştiu să le eficientizeze - le merge mintea brici.Luna Plină se fixează tpt pe zona bamilor şi trebuie să fie atenţi cum îi cheltuiesc. Ar putea pun dop unui por pe unde pierdeau bani.
 
HOROSCOP FECIOARĂ - O săptămână cu multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt chemate şi susţinute astral, să aibă încredere în ele, voinţă, energie. Datorită acestui val astral ar putea avea nişte mize foarte mari, cu nişte schimbări care pot veni. Luna Plină le ajută să iasă la rampă.
 
HOROSCOP BALANŢĂ - Multe lucruri de rezolvat, lăsate din urmă. Ar putea fi un pic dificil să se ocupe de ele. În plus, o persoană cu probleme de sănătate ar putea solicita atenţia lor. De joi vor resimţi o pierdere de energie. De joi, sănătatea trece pe primul plan.
 
HOROSCOP SCORPION - Săptămâna la aduce mulţi prieteni sau public, poate chiar noi cercuri de persoane în care pot intra şi care pot fi utile. Luna Plină este fixată totuşi în zona iubirii. Ceva ce iubesc cu toată inima, o persoană sau un proiect, poate avea de suferit dacă nu vor fi mai deschişi.
 
Citeşte continuarea articolului, aici!