BERBEC

Au chef de muncă şi pot rezolta multe lucruri. E important să se implice în activităţi în care şi-au dovedit experienţa. Se luptă pentru a afla opiniile şefilor. Luna Plină le poate aduce tensiuni în relaţiile parteneriale.

TAUR

În prima parte a săptămânii sunt foarte creativi. Poate vor să inoveze ceva la locul de muncă. Sunt inspiraţi urmărindu-i pe alţii. Au planuri mari. 

GEMENI

E momentul favorabil să vă exprimaţi ideile, nu se vor valoriza imediat dar, dacă visaţi la un nou mod de a vă folosi talentele acum, e indicat să spuneţi public cum vedeţi voi lucrurile, iar de partea practică se vor ocupa cei din jur.

RAC

Nu porniţi să daţi bani şi să vedeţi pe parcurs dacă şi cum se aşează lucrurile. E un moment în care trebuie luat în calcul şi făcute acte oficiale pentru orice tip de asociere, de clarificat contribuţiile fiecărei persoane care se implică în proiectele voastre. Acceptaţi ajutor, chiar faceţi cereri în acest sens, dar stabiliţi termenii înţelegerilor. 

LEU

Se întâmplă multe lucruri în această săptămână. Primeşti veşti bune pe plan profesional. Astfel, este posibil să primeşti o ofertă de muncă mult mai bună sau o mărire de salariu. Mai mult, reuşeşti să treci la un alt nivel cu partenerul de cuplu. Motive pentru care nativii din zodia Leu trebuie apreciaţi.

FECIOARĂ

Planul relaţional e supus la presiuni, vă puteţi trezi cu reproşuri sau acuze nefondate din punctul vostru de vedere, dar dacă nu faceţi compromisuri, unii dintre susţinători sau protectori posibil să aleagă să încheie relaţia definitiv. Apelaţi la rezervele de înţelegere şi răbdare, nu vă inflamaţi şi nu răbufniţi instant. 

BALANŢĂ

Ai o mulţime de idei îndrăzneţe, însă este important ca în această săptămână să acorzi atenţie şi părerilor celor din jur înainte să începi să le implementezi. Încearcă să analizezi mai bine fiecare etapă, dacă nu vrei să te confrunţi cu probleme neaşteptate.

SCORPION

Eşti răsplătit pentru ajutorul pe care l-ai oferit unui prieten în urmă cu ceva timp. Spre mijlocul săptămânii, vei avea dificultăţi când vine vorba de luarea deciziilor şi, în plus, nu prea reuşeşti să socializezi.

Citeşte şi: Sufletul-pereche al zodiilor

SĂGETĂTOR

Vrei să renunţi la toate responsabilităţile pe care le ai şi să te bucuri de linişte şi relaxare, însă acest lucru nu este posibil. Va fi nevoie să depui un efort suplimentar pentru a duce munca la bun sfârşit în această săptămână, însă sfârşitul ei vine cu multă relaxare.

CAPRICORN

Multă muncă, au multe lucruri de făcut pe mai multe planuri. E foarte agitată harta lor. E obositor în primele zile. Ziua de vineri poate aduce tensiuni legate de planurile lor de viitor.

VĂRSĂTOR

Au o săptămâna importantă din punct de vedere financiar şi material. Sunt dispuşi să speculeze. Se deschid către noi orizonturi. Începe o perioade de răspunsuri şi comunicări. 

PEŞTI

Vă bucuraţi de evenimente sociale şi în acelaşi timp faceţi profit. Sunteţi pragmatic, vă vedeţi interesul şi speculaţi orice persoană care vine cu o idee de a vă spori veniturile.

 

Sursă: antena3, click.ro