Horoscop de weekend - Berbec

O să aveţi nevoie de anunmite schimbări şi o să va revizuiţi unele priorităţi. Famili a şi prietenii apropiaţi vă vor da răspunsurile de care aveţi nevoie. Gândiţi-vă şi la viitorul vostru.  Totul se va rezolva dacă sunteţi foarte atenţi şi vă folosiţi creierul.

Horoscop de weekend - Taur

Nu intraţi în conflicte cu oamenii apropiaţi, pentru că sunteţi predispus să vă certaţi cu ei. Menţineţi-vă un profil calm şi fiţi flexibil. Weekendul o să fie acaparat de problemele de la locul de muncă. Nu disperaţi, totul are o rezolvare.

Horoscop de weekend - Gemeni

În acest weekend te răsfeţi. Nu îţi refuzi nicio poftă şi te bucuri de o adevărată relaxare. Fie că e vorba de o anumită mâncare sau de o plimbare mai diferită, îţi îndeplineşti dorinţele.

Horoscop de weekend - Rac

Petreci mult timp singur şi te gândeşti la lucrurile pe care ţi le doreşti şi la deciziile pe care le-ai luat în trecut. Petreci timp de calitate cu propria persoană.

Citeşte şi: Patru zodii de femei cu un caracter urât! Îi tratează pe toţi cu superioritate şi dispreţ

Horoscop de weekend - Leu

Scapi de stres, în acest weekend. Petreci timp alături de persoana iubită şi discutaţi despre toate lucrurile care vă trec prin cap, fără niciun fel de reţinere.

Horoscop de weekend - Fecioară

Trebuie să vă focusaţi mai bine pe situaţia sau poziţia voastră. Fiţi ferm cu privire la ce responsabilităţi acceptaţi şi cum se potrivesc ele cu ce vreţi cu adevărat. Ţineţi-vă de ce aveţi de făcut şi nu lăsaţi oamenii să vă strice planificările.

Horoscop de weekend - Balanţă

Te simţi apreciat şi o persoană din anturajul tău chiar îţi cere sfatul într-o problemă destul de delicată. Spre seară, există riscul că un eveniment neprevăzut să te supere.  Duminică, te gândeşti la familie şi la planuri de viitor.

Horoscop de weekend - Scorpion

Reuşeşti să te reconectezi cu prietenii şi familia. Nu prea ai avut timp în ultima vreme să te bucuri de compania lor, iar acum recuperezi.

Horoscop de weekend - Săgetător

Ajungi să cunoşti mai bine persoana de lângă tine. Purtaţi discuţii intense şi ajungeţi să vă cunoaşteţi mult mai bine. Acum vă daţi seama dacă puteţi să aveţi un viitor împreună.

Horoscop de weekend - Capricorn

Renunţă puţin la a te gândi la toate responsabilităţile pe care le ai, dacă vrei să ai parte de un weekend cu adevărat relaxant şi plin de experienţe noi.

Citeşte şi: Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun cine ţi se potriveşte!

Horoscop de weekend - Vărsător

Nu poţi să te gândeşti deloc la distracţie, ci tot ce vrei să faci în acest weekend are legătură cu proiectele la care lucrezi de mult timp.

Horoscop de weekend - Peşti

Profită din plin de şansele ivite sâmbătă şi pune-ţi creativitatea în valoare. Este un moment bun pentru a face un pas important în carieră.  Duminică, o rudă mai în vârstă se decide să îţi întindă o mână de ajutor, posibil să îţi ofere ceva bani.

 

Sursă: a1.ro, jurnalul.ro