Berbec 

Organizează-te şi planifică-ţi treburile pentru săptămâna viitoare. Fă cumpărături, fă curat, bucură-te de tihna unor zile în care să te ocupi de tine, de cei dragi şi de casa ta. Este un mod excelent de a-ţi încărca bateriile şi de a te relaxa. Fă ceva dulce. O să fie o duminică foarte caldă în familie.


Taur 

Ai planuri mari pentru acest final de săptămână, dar îţi vei modela proiectele în funcţie de decizii de ultim moment. Abandonezi un drum lung în favoarea unei deplasări scurte şi relaxante. În final vei vedea că ai luat cele mai bune decizii. Fă planuri şi o strategie pentru problemele financiare care se anunţă.

Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie


Gemeni

O zi de sâmbătă foarte încărcată, plină de drumuri scurte şi cu program administrativ acasă – curăţenie şi cumpărături. Duminică îţi dedici ziua relaxării şi răsfăţului personal. Te pregăteşti de primăvară şi foarte bine faci.


Rac

 Nu vei face nimic special în acest weekend, dar te vei odihni şi vei avea parte de conversaţii spumoase şi de companie, ceea ce îţi va gâdila orgoliul şi te va ajuta să te detaşezi de problemele curente. Odihneşte-te duminică după amiază pentru că altfel nu vei avea randament săptămâna viitoare.


Leu

Eşti dedicată trup şi suflet celor dragi, dar ei nu prea înţeleg asta. Vrei să faci totul singur, refuzi ajutorul lor, ceea ce te ţine ocupată cu tot felul de fleacuri. Duminică mergi undeva cu iubitul tău şi bucură-te de puţină relaxare!

Top trei cele mai norocoase zodii. Ele vor obţine totul în plan amoros şi financiar


Fecioară

Nu ai chef de nimic în acest weekend, ceea ce este OK. Relaxează-te şi bucură-te de două zile în care nu trebuie să stai cu ochii pe ceas. Ai tăi se pot descurca şi fără să le faci toate poftele. Citeşte şi urmăreşte un serial şi vei avea două zile perfecte!

Citeşte horoscopul integral aici