Berbec

Finalul acestei săptămâni îţi aduce în atenţie relaţia cu prietenii şi protectorii. Se pot ivi discuţii contradictorii pe teme profesionale. Recomandabil este să te ţii departe de aceste persoane şi să fii cât mai discret în ceea ce priveşte intenţiile şi sentimentele tale. Există persoane în preajma ta care par că te susţîn, însă curând se vor dovedi amăgitoare. Duminică odihneşte-te, pentru că sănătatea este foarte vulnerabilă.

Taur

Un soi de ambiţie profesională pune stăpânire pe gândurile tale în acest weekend. Situaţia ta socială este destul de nesigură şi greu de înţeles. Relaţiile cu şefii sau autorităţile sunt tensionate. Fii prudent şi evita provocările, pentru că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Duminică intervin dialoguri interesante cu prietenii. Este bine să vorbeşti puţîn şi să eviţi să iei prea mult în seama spusele altora.

Gemeni

În zilele acestui weekend s-ar putea să iei legătură cu cineva din străînătate. Veştile sunt amestecate. Te poţi gândi la călătorii îndepărtate. De asemenea, îţi sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relaţia cu Divinitatea este o altă tema de interes. Concepţiile, convingerile tale legate de planurile nevăzute ale existenţei umane sunt în continuă transformare.

Citeşte şi: Feminine, seducătoare, atractive. Cele două zodii care pun bărbaţii pe jar

Rac

Banii şi bunurile altora sunt temele tale de interes la sfârşitul acestei săptămâni. Poţi primi favoruri, câştiguri financiare sau materiale, de la cine nu te aştepţi. Există necunoscute greu de pătruns în acest segment. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt tensionate şi dezamăgitoare. Evita împrumuturile, speculaţiile şi, dacă primeşti ceva de la alţii, reţine că s-ar putea că la un moment dat să înapoiezi totul. Priveşte şi laturile imateriale ale vieţii.

Leu

Relaţiile parteneriale îţi vor da multe bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie delicată legate de viaţă în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii şi mai ales de la şi prin prieteni. Gândirea şi comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuţii aprinse din te miri ce. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Sunt momente delicate mai ales în ceea ce priveşte banii şi bunurile comune.

Fecioară

Locul de muncă şi sănătatea sunt temele propuse de astre în acest weekend. Ori îţi iei de lucru acasă, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, iar şefii au alte treburi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, de aceea evita statul mult în picioare, mănâncă atent şi hidratează-te din plin. Duminică se întrezăresc discuţii şi acţiuni comune cu partenerul de viaţă. Plus colaboratorii te vor solicită din plin.

 

Citeşte mai mult pe ziare.com