Este indicat să te gândeşti la pietrele semi-preţioase ca la câmpuri de forţă de mici dimensiuni, care captează vibraţiile negative. Când alegi un cristal, optează pentru unul de care te simţi atras, iar asta pentru că intuiţia ta te va ghida spre ceea ce ai nevoie. Apoi curăţă-l înainte să îl foloseşti. Sunt câteva moduri prin care poţi face acest lucru: îl treci prin jet de apă cel puţin un minut, îl acoperi cu orez brun sau îl laşi câteva ore în lumina solară.

După ce l-ai curăţat, îl poţi ţine în buzunar, geantă, pe biroul de lucru sau îl poţi purta ca bijuterie. Indiferent de modalitatea pe care ai ales-o de a-l avea aproape, cristalul îţi va transmite vibraţii benefice. În plus, cristalele de protecţie pot stimula subtil forţa emoţională, te pot ajuta să iei decizii bune şi ridica stima de sine, în funcţie de proprietăţile fiecărui cristal în parte.

În perioadele când marile planete se află în mişcare retrogradă, este bine să ai un astfel de cristal în apropierea telefonului sau a computerului, pentru a evita erorile de comunicare sau discuţiile stresante.

Iată cristalele de protecţie care se potrivesc fiecărui semn zodiacal, potrivit cosmopolitan.com! Dacă simţi că ţi se potrivesc şi proprietăţile altui cristal, poartă-l şi pe el asupra ta, pentru protecţie sporită.

Berbec – Agat albastru dantelat

Agatul albastru dantelat oferă claritate şi înţelegere, asigurându-te că cei din jur te văd şi aud limpede, iar comunicarea în ceea ce te priveşte se desfăşoară fără erori şi interpretări greşite.