Berbec

Dacă încă nu ai cunoscut pe cineva, aşteaptă-te să urmeze ce e mai bun pentru tine. Vei avea posibilitatea să întâlneşti o persoană care să te contrarieze la început, dar de care să te îndrăgosteşti iremediabil după aceea. Nu refuza propunerile de a ieşi mai des în oraş.

Taur

În cazul tău, dragostea îţi dă aripi şi te înfrumuseţează. Luna mai este destinată partenerului, aşa că vei simţi nevoia să petreci cât mai mult timp alături de el. Eşti dispusă să îi faci toate poftele şi faci eforturi pentru ca el să fie mulţumit de tine.

Gemeni

Încă nu ai întâlnit jumătatea, dar eşti foarte aproape de a o găsi. Poţi să te gândeşti deja cum o vei impresiona sau la ce tehnici de cucerire vei apela. Ştii că ai un şarm aparte, aşa că te bazezi pe trăsăturile tale de caracter pentru a atrage atenţia.

Rac

Viaţa ta amoroasă este destul de tumultoasă, însă acest lucru nu îţi garantează neapărat fericirea. Deşi ai o viaţă perfectă în sânul familiei, gândul tău este la o altă persoană, care ţi-a acaparat toată atenţia. Încearcă să o uiţi, asta dacă vrei cu adevărat să fii fericită în dragoste.

Leu

Eşti în discuţii cu un pretendent care te place, dar care nu îndrăzneşte să facă următorul pas. Orgoliul tău e uriaş, aşa că nici tu nu te laşi mai prejos. Îţi place să te îndrăgosteşti, însă nu vrei să insişti la acest capitol. Mai va fi o lună plină de surprize.

Fecioară

În ultima perioadă, nu prea te-ai mai gândit la dragoste, ci te-ai axat mai mult pe alte lucruri care acum pălesc în faţa iubirii. Eşti decisă să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu, aşa că ai un plan bine stabilit. Nu numai că te implici trup şi suflet, dar dai dovadă de perseverenţă.

Balanţă

Poate că luna mai nu îţi aduce nimic special în privinţa dragostei, dar te face să te gândeşti la iubire şi să fii mai dornică de a-ţi deschide sufletul. Începi să ieşi mai des cu persoane necunoscute şi să îţi faci relaţii. Orice ar fi, stai departe de aventuri.

Scorpion

În mai, vei avea motive să îţi dezvolţi latura posesivă din pricina geloziei. Un simplu mesaj sau un schimb de priviri între partener şi o persoană de sex opus te va pune pe jar. Totuşi, nu trebuie să începi un conflict când încă nu eşti sigură de ceea ce există.

Săgetător

În mai, vei călători într-o destinaţie de vis alături de partener. Chiar şi câteva zile libere te vor face să spargi rutina şi să te refugiezi în braţele celui drag. Dacă vă gândiţi împreună la un pas important în relaţie, acum e cel mai bun moment.

Capricorn

Te plângi că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui în relaţia ta amoroasă, dar nici nu prea faci nimic pentru a rezolva lucrurile. Eşti genul de persoană care aşteaptă ca totul să se rezolve de la sine, când o simplă comunicare poate detensiona relaţiile.

Vărsător

Luna mai îţi va aduce pe cineva nou în viaţa ta, de care să te bucuri aşa cum ştii tu mai bine. Vei fi provocată intelectual, vei avea discuţii intense cu persoana dragă şi abia după un timp vei realiza că e posibil să fie chiar jumătatea pe care o cauţi de ceva vreme.

Peşti

Iubirea te-a cam dezamăgit în ultima perioadă, însă eşti pregătită chiar şi să mai suferi încă o dată, doar de dragul fiorilor pe care îi simţeai alături de cel de care te îndrăgosteai. Pui mult suflet când iubeşti, aşa că ceilalţi ar trebui să aprecieze felul tău de a fi.

Sursă foto: www.pexels.com