Berbec

La început de primăvară socializezi din plin. Întâlnirile cu prietenii şi familia vor fi primordiale pentru tine luna aceasta. Totuşi,încearcă să eviţi un conflict cu o rudă apropiată,în data de 12. Chiar dacă îi vei vedea toate defectele,încearcă să nu porneşti o ceartă. O problemă familială nu îţi va da pace până pe data de 24 martie,însă cu timpul toate lucrurile se vor rezolva. Nu te pripi să găseşti rapid o soluţie,întrucât vei agrava situaţia. Cea mai bună cale este să aştepţi puţin timp până să faci următoarea mişcare.

Taur

Din punct de vedere financiar,Taurii stau foarte bine. Însă,este probabil să întâmpini ceva dificultăţi financiare în data de 20,când va interveni o cheltuiala majoră,care are legătură cu partenerul de viaţă sau cu copiii. De asemenea,luna aceasta vei fi pus în situaţia de a ascunde anumite lucruri pe care le ştii faţă de o persoană apropiată. Însă,după data de 24 vei putea respira uşurat,pentru că adevărul va ieşi la iveală.

Gemeni

Soarele şi Venus se află în prima casă,motiv pentru care Gemenii sunt plini de vitalitate şi de şarm pe toată durata lunii martie. Intrarea lui Mercurc în casa întâi aduce complimente din partea celor din jur. Acordă atenţie relaţiei,în special în data de 12,când s-ar putea să fii nevoit să faci anumite schimbări,pentru a-l mulţumi pe partenerul tău. În ceea ce priveşte situaţia financiară,aceasta se va stabiliza spre sfârşitul lunii martiei.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac,luna martie este o perioadă confuză. Pe de o parte vor să meargă mai departe,să ia viaţa în frâu,însă pe de altă parte vor să se potolească,să aştepte momentul potrivit pentru a lua decizii. În orice caz,evită să iei decizii în ceea ce priveşte familia şi locul de muncă.

Leu

Martie nu este cea mai bună lună pentru relaţiile amoroase. Nativii născuţi în zodia Leu,care încă nu şi-au găsit jumătatea,trebuie să aibă mai multă răbdare,iar cei care deja au un partener de viaţă se vor afla într-un moment de cumpănă. Leilor le este recomandat să amâne luarea unor decizii care le-ar putea schimba traiectoria în viaţă.

Fecioară

În luna martie,nativii născuţi în zodia Fecioară au parte de o ascensiune pe plan profesional. Promovările vor avea loc în momentele în care te aştepţi mai puţin. Ai şanse foarte mari de a fi numit angajatul lunii.

Balanţă

Jumătatea lunii martie este cel mai bun moment pentru a-ţi lua o vacanţă. Încearcă să iei o pauză înainte de 11 martie,întrucât pe 12 pot avea loc conflicte cu câţiva colegi de muncă. De asemenea,micile schimbări sunt de bun augur,deoarece te vor ajuta să avansezi pe plan profesional.

Scorpion

Schimbările şi deciziile importante te vor pune pe gânduri în luna martie. Însă,un lucru este sigur. Pe data de 12 îţi vei da seama cum este mai bine să acţionezi în viitorul apropiat,însă este de preferat să aştepţi până pe data de 24 martie pentru a lua decizia finală.

Săgetător

Spre jumătatea lunii martie,nativii născuţi în zodia Săgetător devin transparenţi şi spun lucrurilor pe nume. În ceea ce priveşte relaţia amoroasă,ies la iveală lucruri care nu le fac plăcere sau pe care nu le-au văzut până acum la partenerul de viaţă. Pentru menţinerea relaţiei este nevoie de schimbări personale,cele importante vor linişti apele,în timp ce schimbările minore nu vor face decât să înrăutăţească situaţia. Spre sfărşitul lunii se anunţă o călătorie importantă,care nu poate fi anulată.

Capricorn

Nativii născuţi în zodia Capricorn pun accent la început de primăvară pe cariera lor. Problemele care apar la locul de muncă pot dispărea cu uşurinţă,dacă ştii cum să abordezi situaţia. Poţi avea parte de noi provocări şi oportunităţi,aşadar arată-i şefului tău că ai idei bune,ce pot fi puse în practic cu uşurinţă. Pe plan afectiv apar tensiuni care vor dura până pe 24 martie. Cu cât ai mai multă răbdare,cu atât relaţia cu partenerul de viaţa va decurge mai bine.

Vărsător

Pentru Vărsători,astrele prezic dificultăţi în dragoste. O situaţie tensionată poate avea loc în data de 12 martie,însă lucrurile se vor remedia treptat,până la sfârşitul lunii. Este de preferat ca discuţiile importante cu partenerul de viaţă să aibă loc la sfârşitul lunii.

Peşti

Luna martie este de bun augur pentru nativii născuţi în zodia Peşti care au în minte tot felul de proiecte de renovare a casei. În ceea ce priveşte cariera,data de 12 martie poate reprezenta un declin pe plan profesional. În dragoste,partenerul de viaţă transmite semnale confuze,pe care le vei putea înţelege de abia la sfârşitul lunii.