Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Berbec

Vei avea o sănătate de invidiat în luna mai. Totuşi,nu întinde prea mult coarda,din contră,încearcă să te păstrezi în formă prin exerciţii fizice moderate şi prin a sta departe de excesele culinare.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Taur

Sănătatea ta este şubredă luna aceasta din cauza stresului la care eşti supusă la locul de muncă. Nu uita că sănătatea emoţională este important când eşti nevoită să înfrunţi realităţile vieţii. Nu face schimbări radical în privinţa dietei sau programului de sport decât după jumătatea lunii.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Gemeni

Stai foarte bine la capitolul sănătatea în mai. Dieta şi programul de spor ar fi bine să fie puţin modiciate,pentru a preveni probleme viitoare de sănătate. Cel mai mult te poate afecta un meniu prea bogat în grăsimi sau zahăr.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Rac

Nu vei avea probleme importante legate de sănătate în luna aceasta. Influenţa lui Marte te face mai plină de vitalitate şi mai îndrăzneaţă. Dacă ai o profesie în domeniu sportiv,vei traversa o perioadă prosperă.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Leu

Ai mare grijă în privinţa sănătăţii până la mijlocul lunii mai. Dacă te odihneşti bine şi faci mişcare ai toate şansele ca după această perioadă să ai din nou energie pentru treburile cotidiene. Caută să faci activităţi relaxante în timpul liber şi mizează pe plantele care-ţi refac energia.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Fecioară

Din păcate,ai o sănătate fragilă în această perioadă. Ar fi bines ă te îngrijeşti mai bine în a doua parte a lunii mai. Bea îndeajuns de multă apă şi păstrează-ţi vitalitatea ferindu-te pe cât mai mult posibil de stres,de suprasolicitare şi odihnindu-te  şapte ore pe noapte.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Balanţă

În privinţa sănătăţii nu vei avea necazuri luna aceasta. Este o perioadă prielnică pentru a-ţi curăţa organismul de toxine,pentru diete sănătoase,cu multe verdeţuri,legume şi fructe proaspete. E şi timpul pentru a scăpa de dependenţe despre care ştii că-ţi fac rău pe termen lung.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Scorpion

Din fericire,vei avea energie şi o sănătate bună întreaga perioadă. Situaţia aceasta se datorează eforturilor de a nu te lăsa pradă stresului de la locul de muncă,de a-ţi petrece timpul liber alături de cei dragi făcând activităţi relaxante. Mergi mai departe de atât şi încearcă să renunţi la obiceiurile care nu-ţi fac bine.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Săgetător

După jumătatea lunii mai,există riscul să ai probleme legate de sănătate. Pune mai mult preţ pe activităţile relaxante,care-ţi dau mai multă energie. Ascultă muzică,ieşi la alergat,vizitează-ţi prietenii cu care nu te-ai mai văzut de mult,alege un hobby ca lectura,desenul.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Capricorn

Te bucuri de o stare bună de sănătate. Pentru a te menţine,rezervă-ţi mai mult timp pentru a face mişcare în aer liber,când vremea o permite,ori făcând gimnastică. Ai mai multă grijă la dietă,mai ales că începutul lunii vine cu ispite culinare greu de refuzat.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Vărsător

E posibil să ai ceva necazuri în privinţa sănătăţii până pe la mijlocul lunii,dar toate vor trece mai repede dacă le iei în serios şi ai mai multă grijă la dietă. Respectă perioada de odihnă,pentru a te reface în timp record.

Horoscopul sănătăţii pentru luna aprilie – Peşti

Vei avea o sănătate de invidiat până spre mijlocul lunii mai,dar după aceea va trebui să iei măsuri pentru a te ţine departe de boli. Pentru problemele de sănătate uşoare foloseşte remediile naturiste pentru o vindecare rapidă.