Descoperă care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, mai jos: 
 
 
HOROSCOP BERBEC - o săptămână foarte bună, mai ales sub aspecte financiare. E cazul să muncească pe rupte. Sâmbătă, aspecte mai tensionate, comunicarea trebuie să fie cât mai clară, toată lumea are tendinţa să distorsioneze mesajele. Altfel, o săptămână în care se mobilizează, trebuie să îşi impună punctul de vedere, o fac pe şefii, dar lucrurile ies bine dacă ştiu să îi aducă pe ceilalţi lângă ei.
 
HOROSCOP TAUR - o săptămână foarte bună de marţi încolo. Intuiţia joacă un rol important, e bine să îşi asculte sufletul. Experienţa de până acum îi avertizează când nu e cazul să se implice într-o acţiune. E o săptămână valoroasă sub aspect financiar, bani foarte discutaţi de joi încolo, trebuie să aibă răbdare până pun mâna pe sumele foarte mari.
 
HOROSCOP GEMENI - două planete în zona iubirii, Mercur şi Venus îi ajută să îşi exprime sentimentele, să facă mici atenţii. O săptămână plină de tandreţe. Pun pasiune în proiectele personale, pot beneficia de iubire şi tandreţe, dar mai puţin de bani.
 
HOROSCOP RAC - multe relaţii sociale, sunt mai preocupaţi să afle părerea oamenilor, ce fac aceştia. Se pot inspira de la alţii, au nevoie de modele, fie că întreabă un prieten sau se uită în jur, găsesc soluţii ingenioase, pe care dacă le aplică ies mai uşor din dificultăţi. Atenţie la sănătate joi.
 
HOROSCOP LEU - autoritate, se impun. Au proiecte personale în care s-au implicat şi se şi zbat să le promoveze. Zilele de genialitate, marţi şi miercuri, pot veni cu soluţii ingenioase la locul de muncă şi în viaţă, pot surprinde prin deciziile pe care le iau. Pot lua un alt drum în viaţă, prietenii sunt alături de ei. Atenţie la sănătate în weekend. 
 
HOROSCOP FECIOARĂ - o săptămână în care se bazează pe alţii. Aşteaptă veşti, au nevoie de susţinere, de un colaborator. Marţi pot primi o veste, lucrurile se pot derula înainte de a se încheia agenda lor de lucru. Realizări frumoase şi prieteni în weekend.
 
HOROSCOP BALANŢĂ dispute, discuţii, sunt cu ochii pe partener şi pe ceilalţi, pentru a-şi impune o poziţie, o opinie, un punct de vedere. Centrate pe propria persoană, mândră de realizările lor, au tot focusul planetar pe ele. Cântăresc aspru reacţia partenerului miercuri şi joi. 
 
HOROSCOP SCORPION - muncă luni, mai ales dacă sunt contra cronometru. Marţi, miercuri şi joi, discuţii şi colaborări, lucrurile pot decurge bine dacă se mobilizează ceilalţi. Atenţie la bani, există un risc de cheltuieli. Călătorii în weekend.